Clickmed
programare rapida la medic

Pete rosii vinete in palma

Alergii
Intrebare postata de Shushukip cu 12 ani in urma

Buna ziua,am o problema legata de niste pete rosii spre roz care imi apar in palme cam de jumatate de an.
Am fost la un doctor dermatolog care mi-a spus ca este urticarie si sa tin regim, nu prea am putut tine regim pentru ca eram in sarbatorile de iarna dar am tinut dupa revelion si am facut si niste analize in care totul a fost ok,mai putin calciu seric total care a fost 10.8, PDW 39.0 in rest VSH 1h, VSH 2h,leucocite,lym,mid,gran,RBC,HGB,HCT,VEM,MCH,CHEM/MCHC,RDW,PLT,PCT,MPW,GLICEMIE 103,COLESTEROL,TGO,TGP TOATE AU IESIT BINE. Pana sa tin regimul mi-au mai iesit de 3 ori pete iar dupa regimul de 2 saptamani nu am mai avut probleme ceva timp(cam 2 luni) in care am mancat cam de toate si nu mi-a mai aparut nimic,problema este ca ma puneam la somn cam tarziu, in general dupa ora 2 noaptea si mai obisnuiam sa mai si mananc dupa ora 23. Acum 2 luni iar au inceput sa-mi apara acele pete rosii-roz cu un punct foarte mic albicios in mijloc, nu sunt reliefate si dispar cam dupa 1 zi, in general am observat ca apar cand dorm tarziu si sunt obosit sau stresat. Intrebarea mea este: Pot aparea aceste pete in palma si din cauza oboselii si a stresului? Nu cred ca este vreo alergie pentru ca in cele 2 luni am mancat de toate si nu mi-au aparut.Astept un raspuns de la dumneavoastra un medic specializat care ma mai poate linistii, sunt foarte stresat si din aceasta cauza am niste mancarimi in jurul gatului si pieptului care cred ca sunt pe baza psihica, pt ca ma mananca doar in momentul cand sunt stresat de aceste pete.Astept un raspuns, Va multumesc mult.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Pete rosii vinete in palma"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.