Clickmed
programare rapida la medic

Analize hormonale

Dezechilibrele hormonale
Intrebare postata de ella25 cu 12 ani in urma

Buna ziua, am 26 ani, 36 kg, 1.60, am slabit cam 11 kg in 3 ani fara sa-mi doresc acest lucru.Am fost la endocrinolg, mi-a facut o eco.in care a iesit o tiroida f mare,si mi-a dat sa fac analize hormonale, care trebuia sa le fac pe data de 22 in cazul meu, adica a 21 a zi de la ciclul menstrual.Astazi am aflat ca s-au terminat fondurile si daca vreau sa le fac ar trebui sa le platesc...si astazi cum eram la ginecolog si m-a pus sa beau 1 l de apa pt ecografie,dl.doc. a spus sa le fac acum la ei stiind situatia mea ca nu mai aveam unde la face el intrand de maine in conc.Intrebarea mea este...faptul ca am facut cu 2 zile mai devreme analizele hormonale si ca am baut 1 l de apa inainte de recoltarea sangelui poate influenta rezultatul analizelor?Sunt f. ingrijorata ca nu este in regula si ma va certa dna doctor ca nu am respectat data.Va rog mult pt.un raspuns. Multumesc! O zi buna.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Analize hormonale"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.