Clickmed
programare rapida la medic

Bai! OLA! raspuns medic

Sex si probleme sexuale
Intrebare postata de Ionut_Manea cu 12 ani in urma

Salutari tuturor, am si eu o intrebare... mai oameni, de scurt timp am o partenera stabila, si ne-am inceput viata sexuala. Ok, e bine nu? Cu toti avem aceeasi chestie, Insa, la mine e o problema, sau, incerc sa vad daca e una. Pe scurt: De fiecare data cand fac SEX cu ea, ea are 1-2-3-7-10 Orgasme, mai intense sau mai slabe, depinde, iar eu, nu pot ejacula nici in cateva ore, iar logic ca dupa... ore intregi de hai, si du-te efectiv, penisul meu nu mai se ridica. Din punctul meu de vedere e normal, pentru ca e un muschi la urma urmei si na... dar, parerea voastra care e? Si, e normal sa nu ejaculez asa usor? Precizez ca am experienta in SEX, Nu e nici prima femeie care are orgasm si la care, trebuie sa facem atatea pauze insa... cu fostele partenere paremise ca era altfel... cu ea am stat si zile intregi fara sa ejaculez :D, nu sunt nici un fan al mansturbarii, dar cred ca ma voi APUCA :)). OK, Astept sfaturile voastre.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Bai! OLA!"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (5)

ana1lia (acum 12 ani)

In primul rand da-mi voie sa-ti spun k esti tare amuzant prin felul tau de a povesti.Eu sincer kred k n-ar tb sa-ti faci griji.Esti ok si ,,ai experienta in sex'''' nu-i asa??Asa k stai linistit totul e sub control...tu fa sex in continuare...important e k ti se ;;ridica'''' k sa zic asa ...CE TARE E ultima faza cu masturbarea ;))...nu ma pot abtine sa nu rad...nu esti normal mai omule....SFATUL MEU:mai bn fa sex decat sa te mastubezi...uffffffffff ce urat suna...bafta si ne mai auzim

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de ana1lia
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de ana1lia
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Kinetoterapiebv (acum 12 ani)

problema e la psihic,daca pana acum nu ai avut astfel de probleme,nu ai de ce sa iti faci griji.nu am de unde sa stiu ce se petrece in mintea ta de se intampla astfel...gandeste-tu mai bine

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Kinetoterapiebv
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Kinetoterapiebv
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
DIDI (acum 12 ani)

E BINE PENTRU EA ASI VREA SI EU UN SOT ASA.MA REFER LA DURATA CONTACTULUI

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
ionut_v82 (acum 12 ani)

stiu care este problema ta,aceasi problema o am si eu,si mai toti cei care au experienta in sex,idea e ca daca ai o partenera pe masuta,adica si ea cu experienta in sex,totul este ok,in anumite cazuri poate fi o problema,dar mai bine sa te paraseasca iubita de atata p..a decat sa se duca cu altii din lipsa,stai linistit esti ok,si ai dreptate,masturbarea e rusinoasa da e sanatoasa,momentan sunt singur tocmai pt ca am dat peste fete frigide sau fara apetit sexual! in concluzie te cred baiat destept pt ca te afishezi aici mai ales ca i-ti pui si date personale,vad ca deja ai admiratoare,multa bafta in gasirea leacului pt problema ta!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Psihosexolog clinician MPsihosexolog clinician este un medic autorizat SFM (acum 12 ani)

Se numeste lipsa de orgasm problema ta. Merita sa faci un consult clinic sexual si sa faci o interventie psihosexologica. Sanatate!

WWW.SEX-MAN.RO

CENTRU DE DIAGNOSTIC SI TERAPIE SEXUALA (CDTS) ONLINE SI/SAU LA CABINET
Str. Eftimie Murgu nr. 2 Cluj-Napoca, tel. 0742885979, [email protected]
CENTRU (CDTS) detine cele mai bune evaluari computerizate si interviuri clinice pentru interventia si tratarea tulburarilor sexuale masculine.
Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Psihosexolog clinician
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Psihosexolog clinician
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.