Clickmed
programare rapida la medic

Apendicita? raspuns medic

Apendicita
Intrebare postata de AdryannX cu 12 ani in urma

Buna ziua sunt un baiat de 13 ani si de freo doua saptamani simt o durere in partea dreapta jos putin sub pelvis.Nu vars,nu am probleme cu mancarea.De aceea vreau sa aflu daca este apendicita sau nu deaorece in fiecare zi ma trezesc cu frica sa nu se fi spart.Ati putea sa-mi raspundeti?Multumesc anticipat!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Apendicita?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Dr. Emil Otesteanu MDr. Emil Otesteanu este un medic autorizat SFM (acum 12 ani)

Durerile ocazionale ( cu intermitenta ) in acea zona abdominala pledeaza mai mult pentru unele tulburari in functionalitatea colonului ( intestinului gros ), ca spre exemplu constipatie . Daca in localitatea unde locuiesti exista un laborator, si pentru linistea ta , mergi sa-ti faca o leucocotoza , pe nemancate Si daca numarul leucocitelor si a polinuclearelor , este normal , . atunci nu este apendicita,mai ales ca nici alte simpome nu ai.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Emil Otesteanu
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Emil Otesteanu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Apendicita.

Inscrie-te aici!
Advertisement
Eva (acum 12 ani)

Nu se sparge nimic. In cel mai rau caz se inflameaza apendicele! Cine ti-o fi bagat p***ai in cap nu stiu. Criza de apendicita nu-ti da timp sa scrii pe net. In plus, presupunand ca ai avea asa ceva si ar fi de operat, este o operatie atat de simpla, iti da drumul acasa in aceeasi zi (asta in Buc, in provincie nu stiu) incat chiar nu ai dc sa te ingrijorezi.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.