Clickmed
programare rapida la medic

Enterocolita? raspuns medic

Boli intestinale Enterocolita
Intrebare postata de Ylla cu 12 ani in urma

In urma operatiei din data de 09.05.2011 pentru o recidiva(matastaze in zona arterei iliace} a cancerului ovarian seros( operat prima data in 2009} am facut o enterocolita acuta ajungand in spital la boli infectioase cu o stare destul de alterata fiind si deshridatata.La coprocultura nu a iesit nimic dar scaunul a fost cu mucus si sange.Dupa o saptamana de spitalizare am continuat acasa cu debridat si saprosan inca o saptamana tinanad un regim destul de strict(orez cu morcov,paste cu branza si gratar de piept de pui)M-am reglat cu scaunul si durerile de burta dar am incercat si am mancat un cartof si problema a reaparut.Am luat iar saprosan si debritat si regimul care mi-a mers deoarece am inceput sa fac iar cu mucus.M-am reglat cat de cat dar pe data de 10.06.2006 am facut prima sedinta de citostatice cu sindaxel+gemcitabina si de azi au inceput crampele iar si am iesit iar cu mucus cu firisoare de sange in el.Am luat no-spa,debridat si saprosan,dar am dureri si in zona rectului.Ce poate fi?Presupun ca intestinul nu s-a vindecat iar acum citostaticele l-au iritat.As dori un sfat,ce tratament sa urmez si cat timp sa mai tin regimul strict pentru ca acum ac***a aceasta greata as dori sa consum numai acru si imi este teama.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Enterocolita?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Dr. Achitei MDr. Achitei este un medic autorizat SFM (acum 12 ani)

Poate fi intr-adevar o boala infectioasa, dar trebuie excluse o boala inflamatorie a intestinului sau o afectare a cololnului in contextul afectiunii tumorale. Colonoscopia ar putea lamuri diagnosticul. Daca ati facut si radioterapie poate fi vorba de o rectita radica.

Dr. Dorin ACHITEI
medic specialist gastroenterologie
Arcadia Hospital Iasi
Tel. programari: 0232 920
Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Achitei
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Achitei
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Boli intestinale.

Inscrie-te aici!
Advertisement
Ylla (acum 12 ani)

Radioterapie nu am facut.In 2009 am am facut 8 sedinte de citostatice cu carboplatin si sindaxel.Acum am facut sindaxel si gemcitabina.am continuat tratamentul cu saprosan si debridat iar crampele s-au mai atenuat.Multumesc pemtru raspuns.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.