Clickmed
programare rapida la medic

Apendicita? raspuns medic

Apendicita
Intrebare postata de cristinnaa cu 12 ani in urma

Buna ziua,
Sunt fata am 17 ani, si de azi dimineata prezint dureri in partea dreapta a abdomenului si o simt chiar si in spate. Am avut greturi, am vomitat si de aceea am fost nevoita sa merg la o clinica la urgente. Acolo mi-a luat o proba de urina si analize de sange si dupa o indelungata asteptare mi sa spus ca nu analizele au iesit bine, mi-au dat paracetamol si diclofenac - supozitoare, si nu mai am aceleasi dureri dar oricum durerea persista. Totusi sunt foarte ingrijorata ca as putea avea apendicita si dupa cum am citit apendicele se poate rupe in 24 de ore daca nu se intervine de urgenta, dar ma gandesc ca nu mi-ar fi dat drumul acasa daca era ceva mai grav. Poate fi apendicita? tin sa mentionez ca mi s-a mai spus sa revin a 2 a zi la ei, pentru ca atunci vor sti mai cu precizie ce am.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Apendicita?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Dr. Emil Otesteanu MDr. Emil Otesteanu este un medic autorizat SFM (acum 12 ani)

Procedati cum au spus medicii de la Clinic ,caci durerile si varsaturile nu s-ar fi ameloorat la repus si simptomatice,din contra sar fi acentuat . La nevoie chemati echipa de urgenta ,telefon 112 ( daca abdomenul incepe sa doara si nu va lasa sa puneti mana pe el.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Emil Otesteanu
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Emil Otesteanu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Apendicita.

Inscrie-te aici!
cristinnaa (acum 12 ani)

am inceput tratamentul cu paracetamol si diclofenac, si aproape ca nu mai am dureri, dar trebuie sa merg iarasi la clinica pt a mi se lua analizele inca o data, si atunci vor sti mai cu precizie daca este vorba de apendicita(cu toate ca durerile s-au ameliorat). Multumesc

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de cristinnaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de cristinnaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.