Clickmed
programare rapida la medic

Nu stiu ce sa fac raspuns medic

Investigatii
Intrebare postata de gia gia cu 12 ani in urma

De curand fiul meu a fost diagnosticat cu pneumonie i s au administrat augumentin antitusive si antitermice.a continuat sa faca febra si sa tuseasca pana vonma tot.dupa o alta vizita la medic i s a spus ca are bronsita acuta si e suspect de helicobacter pilory si i s au schimbat antibioticele.in urma analizelor de sange facute ieri i au iesit urm rezultate limfocite 14,5 n 22-55,monocite 9 int biol. 1-8,neutrofile 70,4 interv .biol. 25-60,limfocite 1,1 interv biol. 1,50-4,vol eritrocitar mediu 82,5 intrev biol 83-98,hemoglobina eritrocitara medie 27,7 interv biol 28-33,calciu 8,45 intrev biol 8,8-10,8,magneziu 2,41 interv biol 1,8-2,4 si anticorpi helicobacter pilory.ce inseamna toate aceste cifre si ce trebuie sa fac?mentionez ca fiul meu are 18 ani si maine a fost programat si pt o raza la palmani.va multumesc anticipat.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Nu stiu ce sa fac"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Medic Epuran MMedic Epuran este un medic autorizat SFM (acum 12 ani)

Cele două infecţii (cea pulmonară şi cea digestivă cu H.Pilory) nu au legătură una cu cealaltă, dar tratamentul împotriva H. pilory care este o bacterie foarte rezistentă, acoperă şi majoritatea microbilor care cauzează pneumonie sau bronşită. Analizele arată o infecţie. Va trebui să urmeze tratamentul standardizat pentru infecţia cu H. pilory: asociere de două sau trei antibiotice cu un antisecretor gastric sub îndrumarea medicului gastroenterolog sau internist. Radiografia pulmonară este indicată pentru a deosebi bronşita de pneumonie.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Medic Epuran
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Medic Epuran
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Investigatii.

Inscrie-te aici!
Advertisement
gia gia (acum 12 ani)

fiul meu a fost internat cu pneumonie in spital a urmat tratament cu penicilina intravenos 12 zile.diagnosticul a fost urmatorul rgr pulmonar evidentiaza opacitate neomogena 1|2 pulm drept cu reactie pleurala rgr la externare imagine remisa.Analizele de laborator la externare erau hemoglobina14,7 g|dl,leucocite=11700 elem|mm cub,trombocite=688000 pe mm cub,,eozinofile=1la suta,limfocite=14 la suta,monocite=4 la suta,neutrofile segm=81 la suta,gpt(alt)=112u|l,got(ast)=46u|l,urees=0,19g la mie,vsh=40 mm\\h,cats=4,71mEq\\L,magneziu=2,19mEq\\l.dupa externare a urmat un tratament cu arginina timp de 10 zile deoarece i au gasit transaminazele marite si cu vitamine.Baiatul mananca bine,inoata,dar de cateva zile se plange de junghiuri in zona in care a avut pneumonia.mentionez ca nu face febra ,nu tuseste,nu are alt simptom in afara de acest junghi,dar sunt ingrijorata si nu stiu ce sa fac si ce inseamna analizele de pe biletul de externare.daca ati putea sa mi dati un raspuns as fi tare bucuroasa,va multumesc mult.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de gia gia
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de gia gia
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Medic Epuran MMedic Epuran este un medic autorizat SFM (acum 12 ani)

Recomand repetarea radiografiei pulmonare şi efectuarea unei ecografii abdominale pentru evidenţierea unor eventuale complicaţii ale pneumoniei sau ale tratamentului urmat

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Medic Epuran
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Medic Epuran
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.