Clickmed
programare rapida la medic

Dishidroza palmara sau urticarie raspuns medic

Boli de piele
Intrebare postata de Anddrea cu 12 ani in urma

Buna ziua! Mi`au aparut primavara asta niste bubite mici pe maini, intai pe un deget dupa care s-au extins pe ambele maini si aveam mancarimi ingrozitoare. Am fost la medicul de familie unde am primit diagnosticul de urticarie rinita. Mi-a recomandat Xyzal, o crema Triderm pt bubite si Biorinil pt rinita. Nu mai spun ca am schimbat lenjeria de pat si am facut curat bec, pt ca ma gandeam ca poate am vreo alergie. Apoi din ce m-am documentat simptomele mele mai degraba semanau cu cele ale dishidrozei palmare pt ca nu avem pete rosii sau mai stiu eu ce, ci doar niste bubite pe maini. In fine iau Xyzal in continuare dar renuntasem la Triderm fiindca imi trecusera, insa vad ca acum a inceput sa ma manance pielea iar si sa-mi apara bubite. Deci mai clar ce credeti ca am defapt? As vrea o parere inainte sa merg la dermatolog fiindca doctorita de familie nu parea ca stie ce face, ii era si frica sa ma atinga de parca cine stie ce boala am.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Dishidroza palmara sau urticarie"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (5)

Anddrea (acum 12 ani)

Am uitat sa mentionez. Am aproape 18 ani. :)

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Anddrea
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Anddrea
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Dr. Corneliu DOBRE MDr. Corneliu DOBRE este un medic autorizat SFM (acum 12 ani)

Sunteti atopica si aveti un dishidrozis palmar.
Veti folosi triderm pentru dishidrozis de 2 ori pe zi.
Pentru atopie email pe [email protected]
075dermato

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Corneliu DOBRE
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Corneliu DOBRE
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Boli de piele.

Inscrie-te aici!
Manea Crina (acum 10 ani)

Buna ziua! Am nevoie disperata de ajutor doamna doctor..va rog sa ma ajutati!!! Acum o luna jumatate cred mi-au aparut niste cosuri..bubite pe maini....intre degete....in palma....care au inceput sa ma manance....am asociat aceste bube...cu o crema pe care am achizitionat-o in acea perioada ptr celulita....am crezut ca e de la ea! M-am dus la Buzau unde locuim la spitalul de dermato-venerice...nu aveau garda era o asistenta care mi-a spus....dermatita de contact.....ot apoi la dr doctor de familie....dermatita de contact din nou!!! Bubele nu au disparut.....daca le spargeam aveau lichid....se uscau....apoi apareau altele! Dupa 1 saptamana.....am vazut ca i-au aparut si fetitei mele intre degete.........apoi podul palmei plin.....una langa alta si rosie.....ne-am dus la un dermatolog...ne-a spus eczema deshidrotica....regim alimentar...fara cola...cacao.....fara banane,capsuni....oua...peste...rosii...cascaval...smantana....doar carne de vita si pui...tratament ptr fetita mea(are 3 ani si 9 luni)...crema avene dimineata cicalfate....la pranz lop***ad....seara cicalfate....aerius dimineata....3 ml..la pranz...zenaro 2,5...seara zenaro 2,5........fetitei pe podul palmei i-au trecut,,,,sa uscat fff mult apoi i sa cojit....podul palmei...e curata....dar cu timpul au aparut si pe palma partea superioara....le-am tratat tot asa....nu sa curatat ca in [podul palmei....dar vad ca din cand in cand ii mai apare cate una! Mie nu mi-a trecut deloc....mi-a dat...aerius dimineata....la pranz xyzal.....seara aerius si advantan milk....si nimic.....tot imi apare...:(((......mai nou ia aparut si soacrei mele......desi mi sa spus ca nu se ia......si ca a fost o p***ancidenta ca mi-a aparut mie si apoi fetei.....desi nu cred....p***ancidenta si la soacra mea....??? Fetitei ia aparut si pe frunte cateva bubite una langa cealalta ffffff uscate!!!! Ce sa mai facem?....va rog ajutati-ma din suflet....am auzit de un spray dermaspray....care e f bun....sa il incercam si pe acela??? Va rog ajutati-ma....ma lupt de ap 2 luni cu aceste bube....va rog!!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Camelia (acum 9 ani)

Buna ziua , sper sa fiu de ajutor pentru cei ce sufera de aceasta boala , e ingrozitoare . Am dobandit-o de un an si binenteles ca am mers la medic si primul lucru ce mi-a fost facut a fost o injectie cu diprophos pe care nu o recomand nimanui . De la diprophos mainile se curata in 4-5 zile si timp de 6 saptamani ai impresia ca totul a fost doar un vis urat insa urmatoarea eruptie e crancena. M-a mai prescris Aerius dimineata si Xizal seara si doua creme , Protopic si Dermovate , am luat acest tratament din timp de 6 luni , in reprize insa tot nu imi trecea . Am hotarat sa consult alt medic si asa am aflat despre diprophos . Acesta mi-a schimbat tratamentul si acum iau Borenar pastile 2 pe zi si bitamina B tot 2 pe si si in prima saptamana am folosit Fucicort crema dimineata si seara iar acum sunt in saptamana a-2-a si folosesc Cutivate , tot asa dimineata si seara. Se pare ca la mine acest tratament funcioneza bine. In prima saptamana cu Fucicort m-am sperit pentru ca mi sa intarit pielea atat de tare era exact ca acei papucei ce se cumpara pentru catei ca sa-i roada .In saptamana a-2-a insa cu Cutivate , dupa 2 zile de aplicare piele a inceput sa se decojeasca precum oul fierl de coaja. Acum sunt pe final si sper sa tin aceasta boala sub control atat cat se poate . Daca vi-am fost de folos cumva si sper sa fi fost va mai sfatuiesc sa nu ezitati sa mergeti la medic imediat ce observati ca ceva nu e regula , nu asteptati sa se intensifice pentru ca tratamentul si recuperarea sunt mult mai lungi . O zi buna si sanatate ! P.S. In tot acest timp m-am spalat pe maini cu apa si bicarbonat si mi-am bandajat degetele afectate , pentu a evita infectiile .

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Utilizator11580505916 (acum 4 ani)

Luati va trimitere la dermatologie și mergeți la spitalul Colentina și căutați o pe doamna doctor Mihaela Moisa va va ajuta sa scăpați de problema

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator11580505916
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator11580505916
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.