Clickmed
programare rapida la medic

Despre fibromul uterin

Boli genitale feminine
Intrebare postata de BAndLor cu 12 ani in urma

Am 22 ani si am fost de curand la control si la eco mi-a descoperit ca am un fibrom de jumate cm, acum jumatate de an am fost la un alt medic si atunci nu am avut nimic ,a fost totul perfect, se poate in timpul acesta sa apara acest fibrom?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Despre fibromul uterin"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Iuli (acum 12 ani)

Ac***a in vedere cat este de mic (jumatate de cm...) este posibil fie sa fi aparut intre timp, fie sa nu il fi vazut primul medic. V-as recomanda o alta parere, doarece a treia posibilitate ar fi ca acest al doilea medic sa nu fi pus un diagnostic corect. Eu din cate stiu fibromul apare rar la aceasta varsta.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
BAndLor (acum 12 ani)

Si eu m-am gandit deoarece primul medic este medic conferentiar, dansul este medicul meu dar nu am putut merge la el la control deoarece este in alta localitate si am fost la cel de-al doilea medic cel care mi-a zis de fibrom ,dar acesta este tanar. multumesc

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de BAndLor
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de BAndLor
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.