Clickmed
programare rapida la medic

Nu inteleg raspuns medic

Investigatii
Intrebare postata de gtgalexa cu 12 ani in urma

Sunt o mama disperata, poate exagerata cand este vorba de boala copiilor mei. In urma cu doua saptamani ne-am internat in spital cu dureri puternice de burta .E vorba de o fetita de 11 ani si jumatate. O durea toata burta. Am fost suspectati de apendice , dar se pare ca nu e asta cauza. Dupa 2 zile de tratament injectabil cu ampicilina si gentamicina, tinuta la perfuzie si cu analgezice cel putin de 3 ori pe zi,dupa analize care conform spuselor medicilor au iesit bine, ne-am hotarat sa plecam la Bucuresti.
Am urmat tratamentul cu antibiotice si analgezice injectabile in Buzau , regim ( iaurt, compot, covrigi ).Fetita mea are o problema , aceea ca nu isi poate face nevoile , nu poate avea scaun daca este in spital, la scoala , etc. In fine, la Bucuresti ni s-a depistat in urma unei endoscopii esofagita gradul 2, cardie permeabila, stomac cu staza gastrica si reflux biliar.Mucoasa antrala hiperemica. Ni s-a recoltat si biopsie pentru helicobacter pylori si a iesit negativ. Toate celelalte analize de sange care ne-au fost recoltate , urina si ecografiile ( 3 ) au iesit bine . Sub tratamentul cu nexium dupa 2 zile au cedat durerile de burta si a aparut o alta problema - scaunele moi si foarte dese , alternate cu perioade de constipatie fortata ( nu avea scaun pentru ca nu era acasa - ar fi facut dar nu putea , senzatia o avea ) .Imediat ce ne-a dat drumul din spital , cum am ajuns acasa a inceput sa aive scaune dese si moi , fara sange. Am venit din bucuresti marti seara, am inceput tratamentul dat de medicul gastroenterolog cu saprosan la ( 8 ore o pastila ) si cu toate astea miercuri a avut 10 scaune, joi 9 si acum cate o vrea bunul Dumnezeu , ca eu nu mai stiu de mine.Mentionez ca , atata vreme cat am stat in Bucuresti a avut scaun foarte greu , normal ca si consistenta si nu mai mult de 4 pe zi. E normal la ce are ea ?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Nu inteleg"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Dr. Emil Otesteanu MDr. Emil Otesteanu este un medic autorizat SFM (acum 12 ani)

La doiciliu , Starea bgenerala... fiind in general buna, Intrerupeti orice tratament cu medicamente, deoarece copila este afebrila ,iar analizele facute la cele doua spitale nu arata nimic deosebit ..
Pentru disconfortul digestiv , instituiti un regim alimentar ( cu avizul si al bolnavei ) pregatit ,progresiv din : ceai (indulcit cu miere ) ,paine prajita, branza de vaci proaspata,cas , orez, morcov, mamaliguta. Fructe ; a fiertfine , banane ,mere rase
Apoi treptat,treptat adaugati si alte alimente,piept de pasare in supa sau gratar.
Timp de 3 zile administrati in prima zi 2 capsule de IMODIUM,iar in urmatoarele doua cate una pe zi si cate un comprimat de triferment la masa de pranz timp de 7 zile.. La normalizarea scaunelor si revenirea apetitului. Nu mai ia medicamente,iar regimul se inbogateste spre cel normal .

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Emil Otesteanu
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Emil Otesteanu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Investigatii.

Inscrie-te aici!
gtgalexa (acum 12 ani)

Multumesc mult de ajutor si scuze ca raspund atat de tarziu

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de gtgalexa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de gtgalexa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
anca (acum 9 ani)

buna seara am si eu o fetita de 4 anisori si are febra 39.5 si diaree. O tin acasa cu tratament pescris de la urgenta dar problema este ca nu scapam de diaree. Va rog sa imi spuneti si mie ce as putea sa ii dau inafara de furazolidon,smecta,hidrasec, saruri de rehidratare si sumetrolin. a tinut regim dar nu isi revine. la spital nu a internato ptr ca au spus ca nu are varsaturi si nu o poate interna. Va rog sa imi spuneti si mie ce este bun.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.