Clickmed
programare rapida la medic

Dureri de cap de la soare

Migrena
Intrebare postata de adrian oprisan cu 12 ani in urma

Am 23 de ani si din luna ianuarie ma confrunt cu o problema care mi`a schimbat radical viata,am dureri de cap foarte puternice in special dimineata cand ma trezesc abia ma pot ridica din pat de durere,aceasta durere este in general in lateral si am senzatia ca cineva imi strange capul intr-o menghina,tin sa precizez faptul ca mi`am RMN,EEG si au iesit bine,control la ochii,am mers la ORL ,la 2 neurologi care sunt cei mai buni din Constanta din cate am auzit:DOCU AXELERAD ANI si HANCU ANCA,doamna Docu mi`a spus ca din punct de vedere neurologic sunt bine iar doamna Hancu la fel si ca trebuie sa iau CALCIU LACTIC si MAGNEZIU + B,am pierderi foarte mari de memorie ,pot spune ca nu mai sunt in stare nici sa citesc ceva daramite sa mai invat ceva,medicul de familie mi`a dat tratamentul urmator:MOVALIS,CAVINTON,PANADOL,OMEZ si NEUROMULTIVITA,pot spune ca m`am simtit un pic de tot mai bine in acea perioada,tin sa specific faptul ca ma odihnesc suficient de bine,de mancat mananc bine ....aceasta durere de cap este insuportabila atunci cand ies si stau putin in soare,de multe ori ma mai doare si pe mijloc....si pot spune ca am avut mai multe dimineti in care m`am trezit cu o durere fix in crestetul capului,ajutati-ma va rog mult de tot cu un sfat,a venit vara si imi va fi foarte greu sa trec peste ea,saptamana viitoare incep sesiunea si nu am putut invata o pagina.,am observat ca aceasta durere de cap se accentueaza foarte mult atunci cand intru de la soare intr`o camera intunecata....sau cand intru dintr`o camera in care este rece intr`o camera unde este foarte cald,credeti ca trebuie sa repet RMN-ul si sa fac altul cu substanta,pot spune ca ma simt din ce in ce mai rau si ca nu mai sunt in stare de nimic,mai vreau sa va spun faptul ca atunci cand am mers la medicul de familie am facut acel exercitiu cu mainiile in fata si a trebuit sa inchid ochii si aveam pierderi de echilibru fata-spate,de multe ori cand stau la soare vad unele puncte incolore in fata mea :( Ajutati-ma va rog,spuneti-mi ce sa fac,unde sa merg in Constanta??sau e nevoie sa merg la Bucuresti pentru mai multe investigatii,va multumesc mult si sper sa primesc un raspuns de la dumneavoastra

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Dureri de cap de la soare"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.