Clickmed
programare rapida la medic

Posibil sa am si astm bronsic raspuns medic

Alergii
Intrebare postata de dorado cu 12 ani in urma

Buna,

sunt alergic la acarieni, grad 3 (maxim), dar doctorita la care am fost este opusul unui doctor in care pot avea incredere si as cam vrea sa merg la alta doctorita ... dar pana o sa fac pasul asta, as avea nevoie de o mica lamurire ..

cat de urgenta este prezenta la doctor daca am mici simptome de astm ?

doctorita nu mi-a zis ca astm, dar nici nu m-a intrebat. in orice caz sunt sigur ca am astm bronsic, probabil in faza incipienta.
medicamentele pe care le iau sunt: aerius, singulaire, ketotifen

diagnosticul l-am primit in luna sept 2010 iar de atunci pe aceleasi medicamente.

simptomele sunt:
- mici dificultati in vorbire (voce redusa)

- probleme de respiratie fara singulaire.
nasul senzatia de nas infundat, durere cap apar in lipsa singulaire.
in plus daca merg pe prescriptia doctorului, si anume1 singulaire / zi, seara raman fara respiratie si sunt nevoit sa merg la geam. ca solutie am redus doza la 1 singualir / 3 zile. solutie adoptata de mine fara consultul doctorului de vreo 2 luni, dupa ce am observat frecventa problemelor de respiratie seara.

un alt aspect, ar fi ca fumul de tigara ma intoxica, oricat de putin ar fi el.

- unghii putin mov la maini.. care indica lipsa de oxigenare corespunzatoare a corpului (conform unui articol gasit pe net)

NU am simptome: ca durere in piept, tuse

so, daca se poate estima cat timp e ok sa continui in ritmul asta. as spera macar 2 luni, ca sa am timp sa gasesc un doctor klumea si sa apuc sa fac bani suficienti pt exagerat de scumpele medicamente / vaccinuri.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Posibil sa am si astm bronsic"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

dorado (acum 12 ani)

inca un lucru .. daca daca se poate cumpara bronhodilatator fara prescriptie si daca mi-ar fi de folos unul in cazul in care ma trezesc cu probleme de respiratie grave (crize). daca da, as aprecia recomandari.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de dorado
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de dorado
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Medic Epuran MMedic Epuran este un medic autorizat SFM (acum 12 ani)

Dacă cu acest tratament simptomele au continuat, tratamentul trebuie intensificat. Aceasta se face de regulă prin introducerea în terapie şi a dispozitivelor inhalatorii (cu pulberi sau aerosoli). Aceasta se face la indicaţia şi sub directa urmărire a unui medic pneumolog. Bronhodilatatoarele pot fi cumpărate fără prescripţie dar manevrarea lor este destul de dificilă. Astmul bronşic are un caracter ondulant, putându-se agrava oricând. Pentru a preveni agravările, consulturile la pneumolog trebuie efectuate regulat la un interval de 3-6 luni

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Medic Epuran
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Medic Epuran
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.