Clickmed
programare rapida la medic

Vedere in ceata... raspuns medic

Afectiuni oculare
Intrebare postata de MARIKA25 cu 12 ani in urma

Buna!As vrea sa adresez o intrebare doc.specializati.Prietena mea cea mai buna a inceput sa semnaleze dureri la ochiul stang si vede in ceata!La aceste simptome se adauga si starea de oboseala!Bineanteles k vizita oftalmologica e primul lucru indicat si care i l-am recomandat si eu!Totusi sper sa nu fie ceva rau si sper sa o pot ajuta!Ma puteti ajuta cu un sfat?Care ar fii problema vederi in ceata?
Va multumesc anticipat!!!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Vedere in ceata..."
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Medic Epuran MMedic Epuran este un medic autorizat SFM (acum 12 ani)

Cum bine aţi recomandat, un consult oftalmologic este imperios necesar în cazul prietenei d-vs (medicul oftalmolog va diagnostica o eventuală afecţiune în sfera oftalmologică sau vă va îndruma spre o altă specialitate medicală, dacă se va pune problema unei alte cauze)

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Medic Epuran
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Medic Epuran
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Afectiuni oculare.

Inscrie-te aici!
Advertisement
lucian lalel olaru (acum 12 ani)

BUNA.AM O PROBLEMA MAI COMPLICATA CU TATAL MEU ARE GLAUCOM DE 5 ANI DAR NU PREA LA TRATAT CUM TREBUIE VREAU SA ZIC CA NU SIA FACUT INTERNARILE CUM TREBUIA A LUAT DECAT TRATAMENTUL CARE II LA SCRIS DOCTORUL AZOPT IAR ACUM NU PREA MAI VEDE A AVUT SAPTAMNA TRECUTA TESIUNEA INTRAOCULARA 85 LA UN OCHI SI 70 LA ALALT LA DUS UN DUS LA SPITAL IN DR.TUTNU SEVERIN LA INTERNAT PE LOC SI ACUM DOUA ZILE LAU OPERAT INCA NU VEDE DOCTORUL MI-A ZIS CA O SA INCEAPA SA VADA DUPA 4-6 ZILE DAR NUI POATE VINDECA GLAUCOMU STITI CUNVA VREO CALE CUM POTEM SAI SALVAM VEDEREA TATAL MEU SUSTINE CA GLAUCOMUL SE VINDECA PRIN MEDICINA CUANTICA ENERGETICA ETC. VA ROG DIN SUFLET DACA STITI VREO CALE AJUTATIMA NU CONTEAZA CAT PLATESC VREAU DOAR SAL FAC BINE DATIM UN BIP SAU MSG. VA SUN INAPOI SAU MACAR LASATIM UN MSG. CE TREBUIE SA FAC PE ADRESA MEA DE EMAIL [email protected] sau sms la nr 00447587761441

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.