Clickmed
programare rapida la medic

...am nevoie de sfaturi

Diabetul zaharat
Intrebare postata de evelyna cu 12 ani in urma

Cred ca ar trebui sa incep cu inceputul daca poate cineva sa ma ajute(sunt multe de spus):port aparat dentar de ceva timp si am avut o interventie chirurgicala la o masea,atunci dentistul meu a observat ca sangerez mult prea mult si mi-a dat un set de analize pe care sa le fac printre care si glicemia.si asa am aflat ca aveam glicemia 320...am mai repetat odata testul si mi-a iesit 390...a ajuns la medicul diabetolog,desingur am primit insulina de 3 ori pe zi rapida si o data dimineata lenta...am 15 ani si la inceput mi s-a parut sfarsitul lumii.am deja o luna de atunci si incep sa ma descurc doar ca sunt zile cand am glicemia f mare dimineata si pe parcursul zilei scade.citesc pe net diferite articole,dar in unele nu seamana deloc cu ceea ce mi0-a recomandat medicul.am multe intrebari de pus si daca cineva afla in situatia mea ma poate ajuta...1.eu iau masa de 3 ori pe zi dar multi spun ca mesele trebuie sa fie mult mai dese.2.mesele trebuie sa fie la ore fixe?3.am glicemie scazuta de multe ori,e din cauza ca imi fac prea multa insulina?4.daca imi iau analiza sangelui la diferenta de jumatate de ora intre ele este o diferenta f mare...e normal?5.daca merg la restaurant si mananc ceva nu am de unde sa stiu exact cantitatile si hc...le aproximez?6.doctorul mi-a spus ca pot sa mananc si dulce doar sa imi fac insulina necesara...dar cata cantitate e normala pe zi?7.beau alcool doar ;a ocazii f speciale de ci f rar...berea fara alcool e buna pt diabetici?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "...am nevoie de sfaturi"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

ionutz46 (acum 12 ani)

Buna Evelyna....si eu am diabet zaharat si cateodata sunt in situatiile descrise de tn.....eu am de 5 ani dar acum sunt mai bn....nush ce sa zic despre berea fara alcool??eu ma feresc de orice bautura ...chiar si fara alcool.Daca vrei sa vb id meu:barsan_ionutz46.numai bn si ai grija de tn.:)

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Cristina (acum 12 ani)

Buna Evelyna...iti pot da niste sfaturi f bune pt diabet!!! ma poti contacta la id cris19_2006.
pe curand!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.