Clickmed
programare rapida la medic

Milnacipran + Valproat de sodiu + Buspirona

ADHD
Intrebare postata de akindofmagic cu 12 ani in urma

Buna ziua,

Am tot citit diverse articole pe internet si ma regasesc destul de mult printre simptomele ADHD. Precizez ca am 23 de ani, si cam din totdeauna am avut probleme cu memoria de lucru, atentia si concentrarea. Am discutat cu medicul meu si mi-a spus ca nu crede ca am ADHD. Am insistat pe metilfenidat insa dumneaei nu poate prescrie asa ceva si nici atomoxetina. Sunt constient ca este o substanta foarte periculoasa, drept pentru care am renuntat a mai crede ca ma poate ajuta.
Totusi dna Dr. mi-a prescris milnacipram 25mg (dimineata si seara) cu rolul de a creste concentratia de norepinefrina si serotonina astfel, sper eu, se va imbunatati atentia si memoria de lucru si va ameliora si depresia. Si pentru ca am si o tulburare de anxietate de ceva vreme mi-a prescris buspirona 10mg.
Din cate am citit milnacipranul se prescrie impreuna cu un anxiolitic, insa nu imi pot da seama cu ce ma ajuta valproatul (Orfiril 150mg - dimineata si seara impreuna cu Ixel). Am o banuiala, fie cu rol de timostabilizator, fie in ideea de a preintampina un eventual comportament maniacal. Insa ma gandesc ca poate scadea potenta milnacipranului.

Va multumesc.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Milnacipran + Valproat de sodiu + Buspirona"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.