Clickmed
programare rapida la medic

DURERE MARE !!!

Avortul
Intrebare postata de sorilau cu 12 ani in urma

Buna , incerc sa va scriu dar durerea ma copleseste in aceste momente ....eram insarcinata in 11 saptamani si la ultimul control ginecologic care s-a petrecut chiar la inceperea saptamanii a 11-a , dr. imi dadea vestea avortului intern si imi spunea ceva de genul : "ceva nu e in ordine , nu mai avem bataile inimii " , cerul s-a coborat asupra mea si toate visele noastre au devenit cosmare , ne doream atat de mult acest copilas !!! Penultimul control a fost cand aveam 8 saptamani si atunci era totul in regula, l-am vazut pe micut pe ecografie si inima ii batea regulat ! Ce s-a putut intampla ??? Ieri am avut interventia pt avort cu anestezie generala (locuiesc in Italia ) , acum ma simt bine din punct de vedere fizic doar sufletul imi este pierdut ...plang si nu ma pot deconecta de la ce s-a putut intampla , mai pot eu oare sa raman insarcinata ? Si cand mai putem incerca ? Ma rog la Dumnezeu sa fie bine si sa ma intareasca doar ca acum imi este greu , e prea proaspat totul in mintea mea , sotul meu e mai optimist , stiu ca sufera si el dar cred ca va trece mai usor , se impaca mai usor cu gandul si deja vede urmatorul nostru bebe...dati-mi va rog un sfat , spuneti-mi daca ati fost in situatia mea si ce putem face pe viitor , vestea a venit prea dintr-odata si nu ne asteptam .Ce s-a putut intampla ? Va multumesc la toti ! Numai bine si sanatate tuturor !

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "DURERE MARE !!!"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

L@l@ (acum 12 ani)

fi obtimista........o sa fie totul bine si ai sa vezi ca vei putea face un alt bebe............eu am trecut prin asa ceva cu ani in urma si la scurt timp dupa ce am pierdut prima sarcina am ramas insarcinata iara.........chiar daca medici din romania mi-au spus ca nu pot tine o sarcinaata pana la capat niciodata uite ca am tinuto cu ajutorul medicilor din spania...........si am o fetitza sanatoasa de 3 ani jumate............nu dispera timpul rezolva tot

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de L@l@
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de L@l@
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
musicplayer (acum 12 ani)

l@l@ sa ti traiasca ! iar sorilau te asteptam cu vestea cea buna, ca esti din nou insarcinata! trecem peste , cu un zambet fals dar asteptam ca acest zambet sa devina adevarat !

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Buna (acum 12 ani)

Am citit toate mesajele pe care tu le-ai scris pe acest forum. Intrebai acum cateva luni, cand ai descoperit ca esti gravida, cine poate fi tatal copilului ptr ca tu ai zis ca ai avut un contact neprotejat anal cu un barbat si unul normal cu alt barbat. De unde clar deducem faptul ca ti-ai inselat sotul. Te-ai gandit poate ca acel amant ar fi putut avea vreo boala si ca de asta ai pierdut sarcina?? Oricum, ceea ce ai facut ma lasa speechless..

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.