Clickmed
programare rapida la medic

Nelamuriri

Boli de piele
Intrebare postata de mariaorbu cu 12 ani in urma

Ma numesc maria,am 55 ani-de cativa ani am un fel de alergie in palmi,se usuca foarte tare pielea,ma mananca si mse crapa pielea pana la sange .Am fost la dermatolog ,mi-a zis ca-i dermatita de contact,sau psoriazis.Imi trece,dar mai mult de doua saptamani nu tine si iar aparenu pot folosi nici un unguent ca-mi ies bubite ,singurul pe care il pot utiliza e dermovate-in alte parti ale corpului nu mai am,doar la calcaie din cand in cand apare aceiasi problema-mancarimi si apoi se crapa pieleace ma sfatuiti sa fac?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Nelamuriri"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

mariana (acum 12 ani)

Eu am incercat crema cu ozonide si cateva sedinte de ozonoterapie..si am scapat! disperata am cautat tot felul de alifi.., dar fara rezultat, Apoi am gasit o clinica care face asa ceva.la inceput am fost neincrezatoare( noroc ca aveau consulatia gratuita). Am fost si am zis...de ce nu..rau nu poate sa imi faca...si dupa cateva sedinte..am scapat. Recomand cu cea mai mare incredere! Sper ca sfatul meu te va ajuta ( stiu prin ce am trecut eu) asta este site-ul: www.puremed.ro

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
mariaorbu (acum 12 ani)

iti multumesc mult,o sa incerc-sper sa fie cea ce imi trebuie!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de mariaorbu
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de mariaorbu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.