Clickmed
programare rapida la medic

CE SE MAI POATE FACE? raspuns medic

Cancer
Intrebare postata de mirelusha cu 12 ani in urma

Am o prietena care are o tumoare de dimensiunea 11-10-13 la una dintre fese,trebuia sa se opereze in spania acum 4 luni dar a refuzat ptr ca riscurile erau mari si a optat ptr un tratament naturist care deocamdata nu a dat rezultate.A refuzat intotdeuna sfaturile medicului,are o tuse de 4 luni seaca si parca fortata iar de o sapt a fost luata cu salvarea ptr ca nu mai putea respira si i s-ar fi spus ca ii s-a blocat un rinichi,acum zice ca se simte putin mai bine.Ea este in romania acum si nu imi da prea multe detalii,se poate sa se fi extins tumoarea la plamani?Se mai poate face ceva?VA MULTUMESC

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "CE SE MAI POATE FACE?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Iuli (acum 12 ani)

Daca tumora este maligna, e pisibil sa fie metastaze, caz in care situatia e grava. Nu stiu cum poate cineva, mai ales in aceasta situatie, sa se bazeze pe "tratamente" naturiste...

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Dr. Georgescu Cristian MDr. Georgescu Cristian este un medic autorizat SFM (acum 12 ani)

buna seara,
din pacate fara un consult medical de specialitate, nu se poate preciza nici de ce boala sufera, si nici ce s-ar mai putea face. daca ziceti ca s-a pus diagnosticul de ''''tumoare'''' si ca trebuia operata, evident ca ignorand sfatul medical boala s-a agravat, iar daca ''''s-au blocat rinichii'''' si acum are si afectare pulmonara, prognosticul nu pare a fi bun. de facut se poate face, dar doar daca se prezinta la un medic oncolog, altfel boala doar va progresa.
tratament naturist pentru cancer nu exista din pacate, iar faptul ca refuza tratamentul medical este o greseala enorma, mai ales pentru ca din cate inteleg se putea face ceva la momentul respectiv. daca era un cancer in stadiu terminal, nu se mai recomanda nici macar operatia.
eu va recomand in continuare un consult oncologic, mai ales datorita agravarii bolii. in rest cautand vindecare in tratamente naturiste sau in sfaturi pe internet pentru o asemenea boala, nu veti ajunge cu siguranta la nici un rezultat bun.

va urez o seara buna

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Georgescu Cristian
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Georgescu Cristian
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.