Clickmed
programare rapida la medic

Poate fi o prostatita?

Infertilitate masculina
Intrebare postata de predam cu 12 ani in urma

Sotul meu acuza de un an probleme la nivelul prostatei(dureri care apar brusc si dispar la fel de brusc, nevoie imperioasa de a urina, uneori noaptea, usoara senzatie de usturime la urinat, lipsa apetitului sexual, senzatie de ridicare a testiculelor). Mentionez ca a facut numeroase analize, eco, fara a i se stabili de catre dr.urolog un tratament sau un diagnostic. de curand a facut spermograma, care arata prost :
- volum sperma = 2.5
-aspect sperma anormal, usor galbui
-t de fluidificare completa a spermei=20
-ph sperma=7.5
-nr spermatozoizi=138
-spermatozoizi mobilit redusa=75%
-spermatozoizi mobilit normala=25%
-spermatozoizi viabili=83%
-spermatozoizi aspect normal=15%
-spermatozoizi forma aberante=85%
Apar modificari morfologice la nivelul capului(spermaatozoizi cu cap globulos, filiform, microcefali), la nivelul piesei intermediare(gat angulat, resturi citoplasmatice), la nivelul cozii(cozi duble). Apar frecvente celule prostatice, frecvente leucocite, agregate formate din spermatozoizi dispusi coada la coada si elemente celulare. Suntem disperati, ce ne sfatuiti sa mai facem?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Poate fi o prostatita?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.