Clickmed
programare rapida la medic

Mai poti fi un om normal dupa un avc hemoragic?

Accidentul vascular cerebral
Intrebare postata de mia87 cu 12 ani in urma

Buna ziua,
As dori un raspuns din partea celor care au trecut prin asa ceva.
Problema mea este urmatoarea: am un prieten in varsta de 43 de ani care in urma cu 2 luni a suferit un avc hemoragic pa partea dreapta. A fost dus de urgenta la Bucuresti si operat. In urma operatiei si-a revenit, in sensul ca vorbeste, merge,cu mana stanga mai are probleme dar face recuperare, isi aminteste foarte bine lucrurile pana in momentul accidentului. Problema este ca a inceput sa vorbeasca aiurea, adica unele lucruri pe care le spune nu se intampla, refuza sa isi ia medicamentele, devine agresiv in unele momente, spune ca se simte ca o leguma. Nu stiu ce atitudine sa adopt, ce sa fac. Credeti ca in timp o sa-si revina, o sa mai poata gandi logic ac***a in vedere ca este administratorul unei firme?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Mai poti fi un om normal dupa un avc hemoragic?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

Iuli (acum 12 ani)

Sigur nu are un cheag, un anevrism, o tumora ceva? I s-a facut CT sau RMN cerebral recent? Medicul lui neurolog ce spune despre aceste manifestari?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
mia87 (acum 12 ani)

Dupa cum am spus a suferit un atac cerebral hemoragic, ruptura de anevrism. Si-a revenit cat de cat, numai ca prezinta niste simptome ciudate: o zi intelege si poti sta de vorba cu el, a doua zi uita ce am vorbit si face lucrurile total opus a ceea ce discutaseram, nu mai are notiunea timpului si in general nu-si aduce aminte situatiile de dupa accident sau face confuzii intre ele.Tot ce s-a intamplat inainta de accidentul vascular isi aduce aminte perfect, orice detaliu. La control abia peste 2 luni trebuie sa mearga la Bucuresti. Vreau sa stiu daca in timp toate aceste stari se vor mai ameliora, pentru ca au trecut doar doua luni de cand a fost operat.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de mia87
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de mia87
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
MIHAITA (acum 12 ani)

sunt din craiova si la 40 de ani, in martie anul trecut am suferit un avc hemoragic pe partea dreapta, intraparechimatos si s-a format un cheag de sange de cca. 3/4 cm, ce s-a rezorbit in timp. in august 2010 am facut ultimul c.t. si s-a constatat ca mai ereau cateva resturi perilezionale ce urmau sa se rezoarba si ele.nu am fost in coma, si am fost la primul control(sunt din craiova),dupa o luna si jumatate.deja mergeam bine dar starea generala erea p***a. acum,am degetela mainii stangi amortite,nu simt normal cu talpa piciorului stang si am o ameteala cu greata aproape permanente. nu stiu daca aceste simptome vor disparea vreodata si daca ma voi mai simti vreodata bine. am suferit in urma avc-ului o hemipareza pe partea stanga in urma careia am ramas cu acele ameteli. conduc masina inca din mai-iunie 2010 si mi-am inceput serviciul la 5 luni dupa avc. imi poate spune si mie cineva daca aceste simptome ce le mai am vor disparea vreodata?si care este sansa mea de a-mi vedea copii cu copii, avind in vedere patania mea?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Simona (acum 8 ani)

După atâția ani vreau sa va întreb dacă sunteți sănătos! Eu va doresc multa multa sănătate. O am și eu pe mama mea bolnava

Notificarile raspunsului dezactivate
Seteaza notificarile pe email
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de
×
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.