Clickmed
programare rapida la medic

Pancreatita hemoragica necrozata

Afectiunile pancreasului
Intrebare postata de GeoArbureanu cu 12 ani in urma

In urma cu 9 luni am fost operat de pancreatita hemoragica necrozata.Pentru a mi se face lavajurile mai usor am fost lasat deschis 25 de zile,cu o plasa pusa peste stomac.Dupa 120 de zile am fost programat pentru pensionare.Domnul doctor care m-a operat mi-a facut o scrisoare catre comisia de pensionare.La Buzau mi s-au mai dat 4 zile de medical deoarece pe mine persoanl nu m-a vazut nimeni in afara de doctorul respectiv,acesta cerandu-mi inca o luna de medical si propunandu-mi pensionarea periodica.In acea perioada eram in somaj.Acum am terminat si somajul si as vrea sa ma invete cineva cum as putea sa ajung la pensionare deoarece muschii mei de la piept pana la buric nu mai sunt legati.Ii simt la o distanta de 5-7 cm.Ce as putea sa fac ca sa pot sa pot sa ajung sa pot trai cu un venit ca de exemplu pensionarea. Acum,la ora actuala incep sa am niste dureri usoare.Aceleasi ca atunci cand m-am imbolnavit.Va multumesc!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Pancreatita hemoragica necrozata"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.