Clickmed
programare rapida la medic

Logest??????????

Ciclul menstrual
Intrebare postata de shatzy_21 cu 13 ani in urma

Buna, am si eu o problema si speram sa gasesc niste raspunsuri aici....in urma cu circa 3 saptamani am fost la un control de rutina si medicul meu mi-a depistat un chist pe ovarul drept si ca si tratament mi-a prescris Logest timp de 3 luni dupa care sa revin la un consult. Insa eu inainte foloseam Marvelon dar din pacate nu se mai fabrica drept consecinta mi-a prescris aceste pilule despre care spunea ca au aceeasi doza. Ok ...am inceput tratamentul (dupa o pauza de 6 luni in care nu am mai luat pilule) din prima zi de ciclu am inceput sa am niste dureri de cap carora nu le-am dat importanta si m-am gandit ca daca provin din cauza piluleleor este pentru acomodare..insa pe mine in mod normal ciclu ma tine circa 6 zile ei bine sunt in a 13 zi si nu mi s-a mai oprit sangerarea la disperarea mea ieri mi-am sunat doctorul si i-am spus el mi-a raspuns ca e din cauza acomodarii si mi se intampla doar in prima luna....nu curge ca si la menstra sunt niste pete nu abundente dar sunt, am citi pe diverse forumuri si am inteles ca e normal sa ai spotting insa nu sunt prea convinsa de treaba asta.....Daca cineva a folosit sau foloseste Logest si s-a confruntat cu acceasi problema as fi deplin recunoscatoare sa imi spuna si mie ceva despre.....cat dureaza sangerearea asta ...e doar pentru prima luna? .....sunt putin speriata.VA multumesc pentru atentia acordata si o zi cat mai frumoasa !

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Logest??????????"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Iuli (acum 13 ani)

Medicul dvs este endocrinolog? Vi s-au facut teste hormonale inainte de a vi se prescrie medicamentele?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
shatzy_21 (acum 13 ani)

Nu nu mi-a facut teste....am fost la un control ginecologic de rutina si in urma depistarii chistului mi-a prescris aceste pilule :(

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de shatzy_21
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de shatzy_21
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Iuli (acum 13 ani)

Ok, este foarte gresit. Consultati un medic endocrinolog. Acesta se ocupa de deregkarile hormonale, nu ginecologul. In plus, este inadmisibil sa nu va faca analize de sange si hormonale inainte de a va prescrie medicamente.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.