Clickmed
programare rapida la medic

Sa fac operatia?

Hernie de disc
Intrebare postata de cioturufa cu 13 ani in urma

Mi s-a descoperit hernie de disc I4-I5.Am dureri de spate de 2 ani pe care le tratez cu pastile depinde cum mi le dau medicii.Cert este ca doctorii mi-au dat termen de gandire,2 saptamini, daca vreau sa o fac sau nu.Mentionez ca sunt in Madrid,unde doctorii nu garanteaza nici ei 100% operatia si ca dupa timpul de recuperare nu vei mai avea dureri.
PROBLEMA ESTE CA SUNT SINGURA SI IMI CASTIG EXISTENTA DIN CE MUNCESC EU daca m-as opera nu mi-as putea permite nici sa platesc unde stau,sau de mancare.Singurul lucru bun este ca nu as plati operatia,atat.
Si aici daca nu esti"bun de munca"nimeni nu te ia sa muncesti
SA RISC?nu as risca pt sanatatea mea daca as sti ca mai tarziu pot sa-mi revin ca sa pot macar sa-mi castig existenta.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Sa fac operatia?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

criss77 (acum 13 ani)

Buna, am citit ec ai scris, eu sint operata de hernie de disc de o 5 saptamina, si ma simt bine... De ce nu vii tu in tara, te operezi si cind esti pregatita in maxim 6 luni, pleci inapoi in Spania.. Pt ca risti sa ajungi mai rau si atunci ce ai sa faci? Pt mai multe amanunte las id-ul meu: criss_cristinik77 Sa ai grija de ty si astept sa vb. Te pup.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
cioturufa (acum 13 ani)

Multumesc pt sfat,e bine cand,cel putin gasesti un raspuns.incerc sa te contactez
ti-am trimis un msj.E greu de spus hai vino in tara,acolo am pierdut contactul cu realitatea,si toti imi zic ca ar fi mai bine sa fac aici operatia cel putin nu platesc(nici spitalizarea)

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de cioturufa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de cioturufa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
criss77 (acum 13 ani)

Buna, te-am bagat in lista mea de mess, stiu ca e greu pt tine, dar nici sa stai cu durerea in corp, incet, incet o sa te doboare durerea... Oricum vb cind o sa fii si tu pe mess... Te pup!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de criss77
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de criss77
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
mary (acum 13 ani)

Buna .sa sti ca daca nu ai semne neurologice grave ai putea sa mai amani operatia .CE fel de simtome ai ? exista doar durere ? Ai amorteala ,parastezii pe picioare sau pe un singur picior durerea ajunge pana in calcai ? sa sti ca dupa operatie nu vei mai fi ca inainte niciodata ......depinde si de munca care o prestezi, daca te operezi va trebui sa-ti schimbi locul de munca cu unul in care sa nu ridici sa nu cari , sa nu stai in frig ,in curent , sa nu stai mult in picioare .Chiar daca te vei simti bine dupa operatie trebuie sa respecti toata viata aceste reguli ca poate recidiva hernia in cazul in care nu te pastrezi .Si daca te operezi fa acolo in spania ca aici e mai rau decat acolo si stai in concediul medical maxim cat iti permite legea ca sa te refaci .sanatate iti doresc

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.