Clickmed
programare rapida la medic

Ionela craiova raspuns medic

Hemoroizi
Intrebare postata de lavy_lavy_24 cu 13 ani in urma

Am fost la medic la un control caci imi aparuse o umflatura pe care o puteam atinge cu degetul. doctorul mi-a spus: sunt hemoroizi. (eu normal m-am speriat.nu stiam nimic despre ei) doctorul m-a intrebat dak sunt de acord sa ii cauterizeze sau nu . nestiind cum se procedeaza pentru extirparea lor am zis k da (gandindu-ma k poate asta e o modalitate de a scapa de ei) dak el asa crede. nu stiu daca am facut bine sau nu acceptand cauterizarea. credeti k am gresit? si dak da ce se poate intampla mai rau?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ionela craiova"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Medic Epuran MMedic Epuran este un medic autorizat SFM (acum 13 ani)

Există mai multe metode de tratament ale hemoroizilor (care depind de tipul hemoroizilor - interni, externi, dar şi de alte caracteristici ale lor). Intervenţiile chirurgicale reprezintă ultima linie de apărare împotriva hemoroizilor (medicii sugerează intervenţii chirurgicale numai în cazurile în care hemoroizii sunt foarte dureroşi şi sunt susceptibili de a provoca complicaţii suplimentare).
Cei mai multi hemoroizi pot fi tratati şi vindecati cu mai multe tratamente cum ar fi: medicamentele pe cale orală şi aplicarea de unguente, dar alţii trebuie să fie trataţi chirurgical. Astfel un medic chirurg, în urma analizării lor poate lua cea mai bună decizie.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Medic Epuran
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Medic Epuran
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Hemoroizi.

Inscrie-te aici!
Advertisement
roberta1991 (acum 12 ani)

ma numesc roberta si as vrea si eu sa va spun povestea mea.acu 2 ani am avut hemoroizi din cauza constipatiei si mam dat cu crema de galbenele si mia trecut.acu 7 luni am nascut pt prima dat si de cum mam fortat miau iesit hemoroizii din nou,,,mam tot dat cu hemorzol cu proctoglivenol si cu crema de galbenele,,,,bai cate o ora in ceai de musetel si nu mia trecut parca ma durea mai tare,...acum cateva zile mam dus la doctor chirurg sii mia zis ca am o fisura perianala si hemoroizii are nus prea mari dar din cauza fisurii tre sa ma opereze,,.....spunetimi ce sa fac astept raspuns urgent.sincer mor de frica cu gandu durerilor ce vor urma...va rog sami raspundeti cat mair epede...pt ca mane am biltu de internare::*va las si un id:[email protected]

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de roberta1991
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de roberta1991
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
niko (acum 10 ani)

scuza Ionela pina la urma ce ai facut???Nu vad comentarii despre aceasta clinica.Oameni buni nu este una fantoma ca toate alte???

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.