Clickmed
programare rapida la medic

Urgent va rog raspuns medic

HPV
Intrebare postata de merysor17 cu 13 ani in urma

Buna seara am si eu nevoie de o parere, in urma cu 2 ani am fost depistata cu HPV la un consult periodic, nu stiu exact ce tulpina, stiu doar ca era o forma usoara, imi amintesc ceva de un tratament COLPOSEPTINE SI COLPOTROFINE, nu mai stiu exact daca mi-a dat dna doctor pt HPV sau ca aveam raceala ceva, dupa care m-am cauterizat, si in final la alte controale periodice, ultimul a fost in noiembrie cand am facut papa nicolau, nu mi-a mai aparut ca as mai avea,acum am mers la docotor pt ca am luat postinor si mi-a dereglat menstruatia si m-am simtit rau, mi s-a dat sa fac tetsele de herpes simplex si sa fac analizele hormonale,si analizele la sange, si din nou testul Hpv care e destul de scump 450 ron, mentionez ca prietenului i-au aparut negi pe capul penisului si la baza penisului care de mai bine de jumatate de an are si cu toate cauterizarile si cremele cum ar fi Vartec sau tinctura de propolis sau pastile pt cresterea imunitatii, nu se vindeca, ii trec doar pt cateva saptamani si apar din nou, eu nu am nici intern si nici extern, ce sa facem in cazul asta, de la mine ii apar iar si iar?, e posibil sa ma inca hpv in corp, din cate m-am documentat ramai cu el mereu,doar organismul poate lupta sa il elimine prin imunitate, vreau sa stiu daca are rost sa fac testul hpv, la acest test se determina doar ce tulpina este? daca il fac se da si tratament, ca daca se determina ca il am asta as sti deja mai ales ca am avut , e foarte scump si daca nu se da un tratament ce sa fac, va rog astept un raspuns urgent maine la 10 jumate am programare sa le fac si nu stiu cum sa procedez , daca sa il fac sau nu. va multumesc mult.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Urgent va rog"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Iuli (acum 13 ani)

Eu zic sa il faci. Stii doar ca se poate ajunge la cancer (de col la tine si de penis la el!) de la HPV.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Dr. Corneliu DOBRE MDr. Corneliu DOBRE este un medic autorizat SFM (acum 13 ani)

Daca ati fost depistata purtatoare de HPV odata, veti fi depistata imunologic de fiecare data pentru acel tip de virus.
Testele imunologice insa, se fac doar pentru ''tulpinile'' HPV cu potential cancerigen. Concluzia este ca este posibil ca dvs sa fiti purtatoare de HPV ''tulpinia'' cu risc mic deci sa iesiti negativa la testul imunologic desi sunteti purtatoare de HPV si puteti transmite boala la parteneri.
http://075dermato.blogspot.com/2010/09/vegetatii-veneriene.html
075dermato

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Corneliu DOBRE
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Corneliu DOBRE
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.