Clickmed
programare rapida la medic

Adenopatie raspuns medic

Boli cu transmitere sexuala
Intrebare postata de andruska11111 cu 13 ani in urma

Am adenopatie laterocervicala si inghinala de aproximativ 2 luni, am urmat 10 zile tratament cu antiinflamator, fara vreun rezultat. am fost la hematolog care mi-a spus ca sunt mai mici de 0,5 cm si ca nu exista riscul unei boli de sange, insa nu mi-a dat de facut nici o analiza, dupa parerea mea sunt mai mari de 0,5 cm.....in fine, am facut analizele pentru hepatite, sifilis, hiv la 14 saptamani de la un contact sexual neprotejat care au iesit negative...din punct de vedere genital, totul este normal, cu exceptia unei candide pe care am tratat-o de curand, pentru cei laterocervicali am facut si un exudat faringian care a iesit negativ, acum urmand sa fac o hemoleucograma completa, proteina c reacitva, vsh si fibrinogen.........intrebarea mea este , daca si aceste analize ies normale, mai ramane in calcul decat hiv, iesind negativ la 14 saptamani din cauza ferestrei imunologice?..............multumesc frumos

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Adenopatie"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (5)

Dr. Georgescu Cristian MDr. Georgescu Cristian este un medic autorizat SFM (acum 13 ani)

buna seara,

daca aveti motive intemeiate sa considerati ca sunteti la risc pentru infectia HIV, ar trebui repetate analizele in acest sens, deoarece dupa cum ati zis exista o perioada in evolutia acestei boli in care nu poate fi detectat virusul.
in legatura cu ganglionii, cum i-ati descoperit? au inceput sa va doara? sau pur si simplu cautandu-va ati inceput sa gasiti ganglioni prin diferite zone? mai aveti si in alte parti?
analize uzuale de sange ati facut pana acum? le-ati putea scrie aici?
de obicei ganglioni mariti semnifica prezenta unei inflamatii/infectii in acea zona. in vreuna din zonele mentionate exista astfel de lucruri?

va urez o seara buna

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Georgescu Cristian
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Georgescu Cristian
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Boli cu transmitere sexuala.

Inscrie-te aici!
Advertisement
andruska11111 (acum 13 ani)

motive intemeiate.....acel contact neprotejat cu cineva despre care nu stiu prea multe, acesti ganglioni si durerile in muschi, ca niste intepaturi, in tot corpul, chiar si acum dupa ce am luat antiinflamator mai am intepaturi din cand in cand............legat de ganglioni i-am descoperind pipaindu-ma, doar in zona inghinala si laterocervicala, primii fiind cei din zona inghinala, cand ii ating nu ma dor insa se intampla ca in zona din imediata lor apropiere sa am dureri usoare, respectiv in zona gatului si coapselor, pe picior in jos
inflamatie nu exista, adica zona este curata, nu sunt rosie, iar infectie, dupa cum am zis exudat faringian negativ, iar in zona genitala candida.....pana acum vreo 2 ani am avut probleme cu gatul foarte des, puroi, mereu trebuia sa iau antibiotice, injectii, insa acum nu sunt inflamate amigdalitele, nu ma doare in gat
analize de sange am facut acum un an, cand am avut probleme cu pielea, reiesind ca am scabie, o sa le fac si pe acestea
am intrebat de hiv, daca este cel mai probabil sa am, pentru ca, chiar si pe acest site, am citit ca dupa 12 saptamani apar primii anticorpi..stiu ca exista o probabilitate foarte mica sa apara dupa 6 luni si nu dupa 3 luni, in cazul unor afectiuni grave avute anterior
cand o sa am rezultate o sa le postez
multumesc pentru raspuns

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de andruska11111
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de andruska11111
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
elena (acum 12 ani)

Am exact aceeasi problema cu ganglioni.
Primele simtome au fost inrosirea pielii pe zona coloanei vertebrale cu incepere de la gat in jos, boala a evoluat cu toate analizele facute din spital in spital si din doctor in doctor.
Am scame in piele (in pori) si pe piele, mancarimi si intepaturi in piele ca un varf de ac.
Acuma ma doare din loc in loc pesi in corp ca o nuca mica, sau ca un deget pus pe mine de catre cineva. Durerea este puternica si tine putin, ,, loveste si pleaca".
Daca nu am asigurare medicala si-s suspecta de cancer pot merge gratuit la spitalul de urgenta pentru investigatii?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
MIHAELA (acum 10 ani)

buna elena, te rog spune-mi ce ai rezolvat am aprox aceleasi simtome care au evoluat in ultimul timp.

Merci mult
mIHAELA

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
silvia8989 (acum 11 ani)

Buna , andruska11111 . As vrea sa iau legatura cu tine , raspunde-mi aici daca vezi te rog , am o problema asemanatoare cu a ta ... te rog frumos spune-mi daca i-ai dat de capat , daca ai scapat de ganglioni si cum . Multumesc

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de silvia8989
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de silvia8989
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.