Clickmed
programare rapida la medic

Intrerupere de sarcina

Sarcina Intrerupere de sarcina
Intrebare postata de Marcela2989873 cu 15 ani in urma

Am facut in luna februarie o intrerupere de sarcina la 3-6 saptamani iar astazi mi-am facut test si sunt din nou insarcinata. As vrea sa stiu care sunt riscurile daca voi face din nou intrerupere atat in legatura cu sanatatea mea cat si legate de posibilitatea de a mai duce o sarcina la bun sfarsit. Mentionez ca am 33 de ani si inca nu am copii.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Intrerupere de sarcina"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

violeta6097418 (acum 15 ani)

Riscurile cresc la fiecare intrerupere, asta e cert. Sarcina poate fi dusa la capat cu bine, cu supraveghere medicala (desi recomandarea e, in general, sa treaca macar 6 luni de la o intrerupere, pana la o noua sarcina).

Pe de alta parte...eu cred ca un copil vrea tare mult sa fii mamica lui...

E adevarat, poate te-ai riscat si tu, poate nu vrei inca un copil - nu-ti stiu situatia, nici motivele care te-au determinat sa faci intrerupere...insa un copil este un dar pretios, care iti poate lumina viata chiar si in cele mai triste momente. Un dar pe care poate il vei dori nespus candva, dar nu se stie daca se va mai putea. Poate...te hotarasti sa il primesti acum.
TRebuie doar sa-ti deschizi inima, sa-ti mangai burtica si sa-i spui ca-l iubesti, ca-l doresti in viata ta.

...Iar daca nu vei putea duce sarcina, sigur, te va durea foarte tare, dar nu atat de tare ca in cazul in care tu insati ai fi hotarat acest lucru. Vei stii ca ai facut ce se putea face, ca i-ai daruit un strop de iubire, pe cand era numai o farama de viata.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de violeta6097418
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de violeta6097418
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
nicoleta5699674 (acum 15 ani)

Intr adevar,riscurile cresc cu fiecare intrerupere,mai ales cind au loc atit de curind una dupa alta!Am patit si eu cindva o situatie asemanatoare..ianuarie si septembrie si,cu greu am trecut de aceasta intimplare,caci dupa cea din septembrie am facut hemoragie si era sa mi pierd viata!Aveam 34 de ani pe atunci si sub perfuzii fiind am cerut ajutor lui Dumnezeu ca sa tariesc caci mai aveam acasa un baietel de 6 ani care trebuia sa inceapa cls I peste 2 saptamin..am facut si o promisiune atuncica daca voi scapa voi face copilul de ar fi sa vina si la 40 de ani!De scapat am scapat,,iar copilul a venit pina la urma caci trebuia sa vina..la 38 de ani!Acum e in cls a II cel mic si mi aduce bucurie in timp ce baiatul cel mare are viata lui!Tu alegi ce doresti sa traiesti in aceasta viata!Multa sanatate si curaj sa iei decizia cea mai buna pt tine si pt sufletul tau!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de nicoleta5699674
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de nicoleta5699674
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
angela60106280 (acum 15 ani)

avorturile sint periculoase ,cind doresti sa faci un copil nu o sa ma-i poti, este si cazul meu copii sint daruri de la dumnezeu, pastreazal.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de angela60106280
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de angela60106280
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
andreea (acum 13 ani)

riscurile sunt ....dupa 30 ani si mai ales ca ai avut si o intrerupere.......asta e realitatea dar exista si un dar.....daca ai ce sa i oferi nu ezita sa risti nu te lasa influientata de nimeni si ia singura propria decizie.zambetul copilului tau poate fii fericirea ta.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Intrebari similare

Buna ziua, Am 29 ani si sunt mamica de 2 ani. Problema este urmatoarea: am ramas cu un numar foarte mare de kilograme in plus. Mai exact, in timpul sarcinii am ajut 100 kg la 164 cm, iar acum,...

Intrebare postata acum 14 ani in Obezitatea.

am cumparat 2 teste de sarcina...p baza de urina,iar in plic unde era betzisorul era si o pungulita cu cva pilule..sau nush ce erau sigur..(erau niste bobite ca la papuci,can ii cumperi noi si ai...

Intrebare postata acum 14 ani in Sarcina.

Buna seara tuturor, ma adresez doamnelor de pe forum care, poate, au intimpinat aceeasi problema : in urma unor analize facute, din dorinta de a avea un copil, mi s-a spus ca unul dintre...

Intrebare postata acum 14 ani in Sarcina.

buna.. am si eu o intrebare...testele de sarcina sunt sigure??..adik ele pot da un raspuns sigur..sau mai sunt si exceptii???..eu am facut 2 teste si au avut acelasi rezultat adik negativ..sper sa...

Intrebare postata acum 14 ani in Boli genitale feminine.

buna ziua,am si eu o intrebare, mi a intarziat ciclu 3 zile si am efectuat 3 teste de sarcina. a doua linie (cea care ar trebui sa mi arate daca sunt sau nu insarcinata) nu se coloreaza dar dupa 3...

Intrebare postata acum 14 ani in Sarcina.

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.