Clickmed
programare rapida la medic

Anemie normocitara

Sarcina Anemie indusa de chimioterapie
Intrebare postata de paropary26 cu 13 ani in urma

Buna ziua,
in saptamana a 10 de sarcina mi s-a spus ca am o anemie normocitara in urma a doua seturi de analize efectuate. va rog sa-mi spuneti ce inseamna acest lucru, cum poate afecta sarcina si ce pot face pentru a remedia acest lucru. acum sunt in saptamana a 12 de sarcina mai am un pic si termin acidul folic si am inceput sa i-au elevit pronatal recomandat de medicul ginecolog.
astept raspunsul dvs. va multumesc anticipat

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Anemie normocitara"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Dr. Georgescu Cristian MDr. Georgescu Cristian este un medic autorizat SFM (acum 13 ani)

buna ziua,

odata cu aparitia sarcinii, in corpul femeii se petrec multe modificari, aparand odata cu copilul necesitati crescute de nutrienti, vitamine, Fe, etc.. de aceea foarte multe gravide au un anumit grad de anemie, iar daca ati avut dinainte de sarcina anemie, acum s-a mai agravat. atata timp cat urmariti evolutia acestor modificari sub indrumarea unui medic ginecolog, cat anemia nu este una severa si compensati pierderile, nu aveti de ce sa va speriati.
ati putea totusi sa scrieti mai multe detalii despre ce v-a zis doctorul? sau din analize, cat au fost: nr. hematii, hemoglobina, hematocritul, VEM, sideremie, etc...
pentru mai multe detalii despre anemie, puteti citi articolele de pe acest site, ori dand cautare dupa ''''anemie'''', ori la adresa aceasta: //sfatulmedicului.ro/anemia

va urez o zi buna

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Georgescu Cristian
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Georgescu Cristian
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Sarcina.

Inscrie-te aici!
Advertisement
paropary26 (acum 13 ani)

RBC 3.77
HGB 11.6
HCT 34.0
MCV 90.3
MCH 30.8
MCHC 34.1
RDW 13.4
PLT 214
PDW 17.7
PCT 0.19
MPV 8.9
WBC 5.34
NE 3.08
EO 0.116
BA 0.050
LY 1.65
MO 0.447
NE% 57.7
EO% 2.16
BA% 0.93
LY% 30.8
MO% 8.38
iar la rubrica toxicologie am avut o plumbemie de 22. care in prezent a ajuns la 0.04 dupa 28 de zile de stat in medical si 14 zile de vitamine.
doctorita care ma are in grija mi-a recomandat sa i-au elevit pronatal a la long si atat. am citit si articole despre anemie dar neac***a cunostinte medicale nu stiu cum sa porcedez in continuare, ce alimente sa consum pentru a-mi regla valorile din hemoleucograma.
va multumesc de raspuns

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de paropary26
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de paropary26
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.