Clickmed
programare rapida la medic

Dieta pentru colesterol raspuns medic

Colesterol
Intrebare postata de ecaterina99 cu 13 ani in urma

Am colesterolul mare 250 as dori o mica dieta in acest sens si ce as putea lua pentru ami scade colesterolul mentionez ca sunt o mare gurmanda fapt care a determinat cresterea in greutate cu 13 kg am suferit de ;spasmofilie,anxietate,sindrom vertiginos va rog sa-mi spuneti daca pot sa iau si slim&flit Multumesc foarte mult

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Dieta pentru colesterol"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Ionescu (acum 13 ani)

Acest comentariu a fost moderat de administratorul forumului

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Medic Epuran MMedic Epuran este un medic autorizat SFM (acum 13 ani)

În caz de hipercolesterolemie (colesterol crescut), prima măsură este reprezentată de modificarea stilului de viata prin modificarea dietei, scăderea în greutate, exerciţii fizice şi abandonarea fumatului.
A doua măsură constă în administrarea unuia sau a doua medicamente hipolipemiante (care scad nivelul de colesterol), unul dintre ele fiind, de obicei, o statină (Zocor, Mevacor, Crestor - toate asociate cu modificarea stilului de viaţă). Scopurile ambelor măsuri de tratament este de a scădea nivelul de LDL (low density lipoproteins), de a creşte nivelul de HDL (high density lipoproteins), de a scădea nivelul de trigliceride şi de a scădea alţi factori de risc pentru bolile cardiace.
În timpul tratamentului pentru hipercolesterolemie, medicul va recomanda testări regulate ale nivelurilor de colesterol, pentru a verifica eficienţa tratamentului, în cazul în care a fost corect urmat. În cazul în care s-au recomandat ca tratament iniţial doar modificări ale stilului de viata, se va verifica prin analize sangvine dacă sunt suficiente sau dacă este necesară adăugarea medicamentelor la schema terapeutică

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Medic Epuran
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Medic Epuran
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Colesterol.

Inscrie-te aici!
stefan alexandru (acum 10 ani)

as dori sa stiu va rog mult pentru un colesterolde 295 ,daca este bun medicamentul rosvera de 20 de mg care defapt este tot substanta activa rosuvastatina care o are si crestorul. cu multumiri

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.