Clickmed
programare rapida la medic

Durere vagin si durere in timpul actului sexual

Boli genitale feminine
Intrebare postata de mocanu cristina cu 13 ani in urma

Ma numesc cristina am 20 de ani si as avea o intrebare sa va adresez,dar dupa ce va spun problema mea.De 2 ani de cand am nascut fetita am dureri in timpul actului sexual,si chiar daca nu am contact sexual cand si cand tot am niste usturimi chiar si mancarimi uneori,iar "peretii" vaginului mi se pare ca sunt inflamati ,am nascut normal.dupa toata povestea scurta a mea o sa va puneti intrebarea de ce nu am duc sa ma consulte un medic specialist,dar problemele sunt urmatoarele 1 nu am bani nu munceste nici sotul nici eu abia avem de nevoile casnice pt noi si fata,2 nu am un doctor de familie pentru ca nu am platit cas-ul,asa ca as avea o rugaminte la dumneavoastra daca se poate sa-mi spuneti un ceai natural,un antibiotic,niste ovule ginecologice,va rog ajutati-ma cu ceva care sa fie bun si sa-mi treaca

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Durere vagin si durere in timpul actului sexual"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Pena (acum 13 ani)

Daca ai mancarimi sunt foarte bune ovulele CERVUGID. cOSTA CAM 20 LEI, 10 ovule. Te poti spala cu apa calda in care pui o lingura de bicarbonat de sodiu, alimentar sau din farmacie. Gasesti si un ceai ginecologic la magazinele tip plafar cu care poti face spalaturi. Daca crezi ca ai o rana, poti folosi ovule CERVIRON. Ovulele se pun timp de 10 zile pe luna, imediat dupa ciclu, 2-3 luni. Este posibil sa ai o ciuperca ce se transmite si deci sa aiba si sotul si sa ti-o retransmita, daca nu faceti tratament impreuna. Tratament primesti de la medic la care poti merge chiar daca nu esti asigurata. Mergi la un cabinet particular, platesti consultatia, in jur de 50 lei, primesti tratament adecvat. Eu ti-am scris de ovule in cazul in care nu vrei ori nu-ti permiti sa mergi la dr. Sanatate.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
mocanu cristina (acum 13 ani)

mersi de rsp nu am bani pentru a merge la doctor,o sa incerc ce mi-ai prescris,sper sa treaca

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de mocanu cristina
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de mocanu cristina
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
carmi (acum 13 ani)

lasa-mi un mesaj cu adresa ta si tf pe [email protected]

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.