Clickmed
programare rapida la medic

Durere acuta burta

Cancer
Intrebare postata de andreea.radu cu 13 ani in urma

Buna ziua! As avea si eu o problema foarte mare cu mama mea. De ani de zile (mai bine de 10) se plange ca are frecvent dureri suportabile de burta, a fost in urma cu cativa ani la doctori ginecologi care nu i-au gasit nimic in afara de niste fibroame mici, insa nu i-au identificat sursa durerilor respective. In urma cu 3-4 ani a inceput sa se constipe foarte tare si a folosit ceaiuri sau alte tratamente pe baza de plante (precum colon help) care au ajutat-o. Problema este ca acum cateva zile a inceput sa o doara foarte tare jos in partea stanga, burta ii bolboroseste, durerea s-a extins pe toata burta si dupa ce a luat niste pastile pentru anexita (fara control medical) a aceasta devenit difuza.
Problema este ca noi ne rugam de foarte mult timp de ea sa mearga sa faca niste analize insa ii este foarte frica de faptul ca ar putea avea vreo forma de cancer si se teme ca analizele amanuntite ar putea declansa faza terminala a acestuia (ac***a in vedere ca a auzit de foarte multe cazuri cand dupa ce au descoperit ca au cancer persoanele au intrat in faza terminala). Acum am insistat mai multi sa mearga la doctor dar imi este frica sa nu i se adevereasca temerile. Nu as putea trai toata viata cu gandul asta. Este vreo legatura intre analize si accelerarea unei forme de cancer daca aceasta exista deja? Este posibil sa aiba asa ceva daca o doare burta de atata timp? Va rog din tot sufletul sa-mi raspundeti... Nu stiu pe cine sa intreb si mi-e tare teama pentru ea.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Durere acuta burta"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Iuli (acum 13 ani)

Nu, pur si simplu oamenii aceia s-au dus la medic atunci cand au aparut simptomele, adica in faza terminala. In general, din pacate, cancerul nu are simptome. Cand are, e deja avansat. De aceea impresia ca dupa ce a aflat vestea cancerul a devenit galopant. In plus exista multe mii de cazuri cand cancerul a fost descoperit si vindecat, la acele cazuri de ce nu se gandeste? Oricum ar fi, vizita la medic este singura solutie. Incercati chiar si un mic santaj sentimental ca sa o convingeti, orice. Exista f multe afectiuni, nu toate sunt cancer. In general cancerul digestiv se manifesta prin pierdere excesiva de greutate fara ca still de viata sa se fi schimbat. In plus, de atatia ani daca ar fi ost asa ceva s-ar fi manifestat mai violent si evenrual s-ar fi vazut pe ecografii ceva. Nu cred ca este cancer si chiar daca ar fi, ca si orice afectiune, cu cat este descoperita mai repede si tratata, cu atat sansele de vindecare sunt mai mari si procesul mai usor.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Andreea Radu (acum 13 ani)

Multumesc frumos! Chiar aveam nevoie de cineva care sa ma sfatuiasca, care sa fie obiectiv si sa-mi confirme ca e asa e cel mai bine.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Monica (acum 12 ani)

aceleasi dureri le are mama mea....chiar de ieri a inceput sa o doara jos...si face temperatura...nu stiu nici eu c ar putea fi :\\\\:|..sper s nu fie o forma d cancer...

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.