Clickmed
programare rapida la medic

Osificare heterotopa

Oase si articulatii
Intrebare postata de ylona cu 13 ani in urma

Buna seara.sora mea in varsta de 26 de ani a fost operata in 23 decembrie anul trecut de tumora cerebrala(astrocitom fibrilar) cu rest tumoral.in urma operatiei a facut hidrocefalie si a intrat in coma pentru aproape 3 saptamani cand i s-a montat un drenaj ventriculo-peritoneal.apoi a inceput sa se trezeasca si incet-incet a inceput sa se si miste.acum suntem la recuperare si isi misca bine mainile,mai putin cea stanga si isi misca putin si picioarele doar ca a facut o osificare heterotopa pe piciorul stang in zona inghinala iar durerea perceputa de ea este foarte mare in sensul ca plange tot timpul si refuza orice miscare cu piciorul stang ceea ce impiedica recuperarea.se poate face ceva pentru ea in sensul de atenuare a durerii astfel incat sa continue recuperarea?medicamentele care i se administreaza sunt:carbamazepina400 mg pe zi in 3 prize si 100mg diclofenac.mentionez ca nici starea de constienta nu e foarte buna.multumesc anticipat si astept cu disperare raspunsul dumneavoastra.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Osificare heterotopa"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

anutzamihaescu (acum 13 ani)

Buna ma numesc Ana si mama mea a avut o operatie pe creier dar era un chist a fost operata iar dupa ce a iesit din operatie nu isi mai simntea mana si piciorul stang dupa cateva zile a reinceput sa si le simnta se spune cel putin asa spunea doctorul ca este ceva normal ptr ca nu este o operatie usoara este pe creier parerea mea este sa vb cu doctorul care a operato si vezi ce spune spunei sa fie cat mai explicit si sa-ti spuna adevarul chiar dak acesta ar putea sa doara eu asa am facut cu medicul mamei mele l-am intrebat ce sanse are si sa imi spuna adevarul in fata sanantete multa surioarei tale!!!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de anutzamihaescu
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de anutzamihaescu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.