Clickmed
programare rapida la medic

Ulcer raspuns medic

Ulcer
Intrebare postata de ionitza cu 13 ani in urma

Mi s-a indicat ca pentru ulcer sa beau dimineta pe stomacul gol apa cu sulf luata de la un izvor natural. este corect sau nu . daca da va rog sa-mi spuneti cat timp si in ce cantitate

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ulcer"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

anutzamihaescu (acum 13 ani)

Buna din pacate eu nu am auzit de asa ceva sa bei apa cu sulf ptr ulcer normal se trateaza cu un regim adecvat in care sa eviti mesele abundente, recomandindu-se prinzuri reduse cantitativ si frecvente (5-6/zi). Alimentatia ulcerului trebuie sa fie completa, bogata in toate principiile alimentare, cu evitarea consumului de alimente sau bauturi care cresc aciditatea gastrica (tot ce e acru e si acid!): supa de carne, condimente, citrice, rosii, ceapa, bauturi carbogazoase, precum si dulciurile concentrate consumate pe stomacul gol. Se recomanda excluderea fumatului si a consumului de alcool!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de anutzamihaescu
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de anutzamihaescu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Medic Epuran MMedic Epuran este un medic autorizat SFM (acum 13 ani)

Din câte cunosc, se foloseşte apa sulfuroasă în cazul ulcerelor, dar nu vă pot spune cantitatea şi timpul cât trebuie folosită.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Medic Epuran
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Medic Epuran
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Ulcer.

Inscrie-te aici!
MembruMobileApp1509799456 (acum un an)

Apa sulfuroasa se gaseste sigur in statiuni Olanesti, Herculane si mai sunt cateva. Pe vremuri dadeau rezultate , veneau bolnavi de ulcer si se tratau. Apa asta se gasea la sticla candva nu stiu daca se mai gadeste in comert, cautati cu google poate gasiti.
Oricum de baza este regimul alimentar fara cruditati, acidulate, zahar, zeama de carne, grasimi.
Aveti ce manca : carne sp***a la gratar si fiarta de pui curcan porc vita iepure nurca...branza numai telemea, paine de pe o zi pe alta ( sau orez in.loc de paine daca aveti ulcer duodenal cu diaree), apa fiarta si racita, ceaiuri pentru ulcer. Aveti ce manca. Legume fierte : dovlecei, telina, pastarnac, morcovi, brocoli, conopida.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de MembruMobileApp1509799456
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de MembruMobileApp1509799456
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.