Clickmed
programare rapida la medic

VA putem ajuta!!!

Diete
Intrebare postata de cu 15 ani in urma

Sunt consultant nutritionist,si aplicam o dieta hipocalorica "dulce" asa cum ne place noua femeilor.EU si colegii mei lucram pe o baza nutritiva HERBLIFE care isi face efectul asa cum ne dorim,fara sa facem prea mult efort. si e chiar gustos si efectiv. eu am intrat in aceasta companie dupa ce am consultat si am primit si eu niste produse de la cineva care si-au facut efectul iar acuma ma intretin mancand "inghetata"=herblife.daca vreti o mana de ajutor ma puteti contacta si va ajut sa faceti rost de aceste produse miraculoase.
P.S. PRODUSELE LE PROPUNEM DUPA UN CONSULT CU ANALIZE GRATUITE INCLUSE,DUPA SITUATIA FIECAREI PERSOANE IN PARTE. CONSULTANT NUTRITIONIST CRISTINA TEL:0726815858

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "VA putem ajuta!!!"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

marius460 (acum 15 ani)

Sincer sunt putin mai sceptica in legatura cu produsele Herblife. Intr-adevar slabesti dar important e daca si cat te mentii, pana la urma asta e cel mai important lucru. Degeaba slabesc 15 kg. daca in cateva luni le pun la loc. Si ce te faci daca nu stai bine din punct de vedere financiar? Nu vorbesc din proprie experienta dar am auzit multa lume plangandu-se si mai ales ca reclame de acest gen apar pe toate forumurile legate de slabire, ceea ce rezulta ca daca ar fi atat de bune nu ar mai avea nevoie de reclama din partea consultantilor care probabil au de castigat din naivitatea noastra din dorinta de a slabi. Un produs bun este recomandat de cei care l-au folosit si au fost multumiti, parerea mea.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de marius460
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de marius460
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.