Clickmed
programare rapida la medic

Ce pot face raspuns medic

Psihologia cuplului
Intrebare postata de m1a2r3y4 cu 13 ani in urma

Buna ziua.suntem casatoriti de 8 ani sin ultima perioada sunt f derutata de nu stiu ce sa mai cred.zilele trecute am descoperit ca sia facut o adresa noua de net cu care sa logat la diverse saituri de matrimoniale dar problema e ca nu este prima data si daca iam spus mia zis cai o p***ae dar de data asta imi promite ca se cumintesteceea ce eu nu mai pot crede si nici nu stiu daca voi mai avea incredere vreodata in el.el mia spus can afara de net nu sa intamplat nimic si sal iert cai un prost si nu mai face.oare ce sa cred?ce sfat imi dati

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ce pot face"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

Psih. Claudia Popa MPsih. Claudia Popa este un medic autorizat SFM (acum 13 ani)

Stimata doamna,
Ceea ce puteti face este sa aveti o discutie deschisa si sincera cu sotul dvs. si sa vorbiti despre motivele care l-au impins sa acceseze site-uri de matrimoniale, ce se astepta sa se intample accesandu-le. Astfel, vorbind sincer, aflati daca el considera ca ceva lipseste relatiei sau nu si puteti lua masurile necesare. Odata descoperita o eventuala lipsa puteti trece la acoperirea ei si consolidarea totodata a incerederii pe care simtiti ca o pierdeti. In cazul in care optati pentru aceasta discutie sa nu scapati din vedere si aspectul increderii deoarece este foarte important sa comunicati deschis despre ceea ce simtiti in interiorul cuplului.
Mult succes va doresc.

Psihoterapeut  Claudia Popa ,

Contact - tel.: 0721.551.228

- e-mail: [email protected]

- www.claudiaradu.wordpress.com

- Oras Constanta
Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Psih. Claudia Popa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Psih. Claudia Popa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Psihologia cuplului.

Inscrie-te aici!
m1a2r3y4 (acum 13 ani)

a intrat din curiozitate si a continuat pt distractie dar mia jurat ca nu sa intalnit cu nimeni decat pe net oricum nu stiu ce sa cred.am discutat si mia jurat ca no sa mai faca

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de m1a2r3y4
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de m1a2r3y4
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Rocko (acum 13 ani)

Important e sa stii ca barbatii sunt vanatori, si ce se naste pisica soareci mananca.

El e la un pas de a-si crea o realitate paralela. Incearca oceanul cu degetul. O discutie "sincera" il poate face sa se ascunda si mai mult... intai e important sa stii tu pentru tine daca esti pregatia sa cunosti anumite realitati care vor fi destul de probabil foarte incomode. El stiind asta.. si nedorind sa te faca sa suferi, mai mult din dorinta sa nu il faci sa se simta vinovat.. se va ascunde.
Important e sa te pregatesti ca tu sa afli ceva incomod (spun asta pentru ca semnalmentele sunt clare). ATENTIE insa!! Exista solutii!!!
Femeile pot accepta realitatea mult mai usor decat o fac barbatii.. de aici sunt doar cativa pasi pentru a aduce armonia in familie. O abilitate pe care, trebuie sa recunosc, de cele mai multe ori sunt capabile doar femeile.

Adevarul e ca ca barbatii nu va spun totul de la bun inceput. De regula va spun ceea ce ei stiu ca voua va place sa auziti - si desi cred ceea ce ei spun, in acele momente, omit (sa acceptam ca poate "fara sa isi dea seama") o mare parte care sta la baza constitutiei lor.

Mi-ar placea sa te ajut.. insa aceste informatii e bine sa le primesti doar in cantitati digerabile.. doar ele sunt constructive si pot aduce o conduita armonica realitatii. Asta inseamna ca sunt lucruri pe care tu deja le stiai.. le banuiai.. tu si restul celorlalte femei.. dar toate aleg sa intoarca capul, si sa ramana la imaginea pe care si-au facut-o ele.. care din pacate, nu e "tocmai" conforma cu realitatea.

Important e cat de mult iti iubesti barbatul si de asemenea.. iti dau o tema la care poti reflecta:

"Femeile nu se simt inselate.. decat atunci cand sunt mintite".

Este si motivul pentru care tu iti pierzi increderea. Vrei sa il faci pe sotul tau sa iti spuna TOT TIMPUL DOAR ADEVARUL. Pt asta.. e bine sa ii dai increderea.. ca poti digera orice adevar. In cazul asta.. intelegandu-l pe el.. oricare ar fi adevarul.. el va primi o intelegere.. pe care nu ar gasi-o atat de usor in alta parte.

Avantaj tu!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Nirolf (acum 12 ani)

Poate fi un lucru serios, sau poate fi doar o distractie de-a lui. Viata este asa cum este, si de multe ori ne simtim neputinciosi, simtim ca totul ne scapa printre degete, ca vom imbatrani si ca pierdem toate posibilitatile si ocaziile de a fi ceva diferit, de a realiza si altceva in viata.
Eu am vrut sa ma fac biolog, dar am ajuns sa ma fac inginer (nu zic ca nu-i mai bine). Lucrez la birou, toata ziua sunt cu tevi si cabluri in minte, dar in paralel ma gandesc la jocurile de strategie sau rpg-uri pe care ma mai joc acasa.
Asa poate fi si in cazul lui, si aici as cauta sa vad exact unde se poate incadra fapta lui:
1. face asta la modul cel mai serios, cauta sa te insele?
2. jocul de-a matrimonialele este un divertisment creat ca sa-l abata de la nefericirea in casatorie?
3. jocul de-a matrimonialele este un divertisment creat ca sa-l abata de la sentimentul nerealizarii pe alte planuri decat cel al casatoriei?
In cazul 1 si 2 se ridica multe intrebari, in cazul 3 eu zic ca nu ai de ce sa te temi.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Nirolf
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Nirolf
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.