Clickmed
programare rapida la medic

As dori un sfat

Ciclul menstrual
Intrebare postata de Rozica72 cu 13 ani in urma

Buna,am dereglari menstruale de doua luni,prima luna am avut ciclu la 21 de zile si a doua luna la 16 zile.fac si tratament pentru o lombosciatica cu tratul injectabil si milgama capsule.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "As dori un sfat"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Sari (acum 13 ani)

In primul rand, depinde si de varsta d-voastra aceste dereglari de ciclu, daca sunt normale. Dupa 40 de ani intervin schimbari hormonale, normale varstei.
Cel mai bun remediu, pentru ambele diagnostice, este sa faceti miscare, masaje usoare, cu ulei de masline extravirgin, in ambele zone, la zona inghinala, pe ambele picioare, zona abdomenului, sa fie toata zona bine irigata.
Pe spate , la fel, masaje usoare, pe spate si zona lombara, cu acelasi ulei, putin incalzit, seara, apoi sa lasati uleiul sa actioneze, toata noaptea, sa nu il stegeti. Dimineata veti fii ca noua, uleiul va fi resorbit de catre organism, vindecand si mobilizand toata zona dureroasa.
Exista in unele orase posibilitatea practicarii unei gimnastici medicinale traditionale chinezesti, TAI CHI, v-ar ajuta mult, daca nu, cautati pe YOU TOUBE miscarile care se fac, sunt usoare si nu au contraindicatii, chinezii il practica de la cea mai frageda varsta la cea mai avansata, cu efecte extaordinare.
mergeti si la biserica, sa capatati mai multa dragoste si incredere.
Sa auzim de bine.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Sari
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Sari
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Amnesia (acum 13 ani)

ce treaba are biserica cu lipsa ei de menstruatie ,draga Sari?este posibil ca de la anumite tratamente sa i-se deregreze menstruatia.eu am patit asa ceva.mergi la medic si spunei de problema ta.iti poate intrerupe tratamentul sau sa iti dea alte pastile.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Amnesia
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Amnesia
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.