Clickmed
programare rapida la medic

Seatoza hepatica

Boli pancreatice si de ficat
Intrebare postata de nissi cu 13 ani in urma

Buna ziua! Am si eu o intrebare. Ce dieta ar trebui sa urmez in cazul unei seatoze hepatice?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Seatoza hepatica"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

JENI (acum 13 ani)

An primul rand ca nu ai specificat ce esti,barbat sau femeie si de cand ai aceasta boala si de la ce,pentru ca poate provenii din cauza mai multor complicatii,printre care si hepatita c,ciroza,etc.As vrea mai multe informatii despre tine ca sa iti pot raspunde de ex cati ani ai,daca esti fumator,daca consumi alcool,etc.Astept raspunsul tau.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
nissi (acum 13 ani)

Buna ziua!Sunt o persoana de 49 ani sunt femeie ,in 2001 am fost operata de limfom non-hotking la colon pe partea dreapta nu am anus contra naturii, anus normal .Dupa operatie am facut in 2002 ,3 cure de citostatice dupa care miam repetat analizele din 6 in 6 luni. La analize a iesit colesterolul marit 271 , si trigliceridele usor marite .Nu sunt fumatoare si nici nu consum alcool.Recent am facut si o ecografie la care sa vazut un ficat atozic gradul 2, restul organelor fiind in limite normale.Multumesc

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de nissi
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de nissi
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.