Clickmed
programare rapida la medic

Urgent

Transpiratia
Intrebare postata de madalina mady cu 13 ani in urma

Buna ziua.am de curand o problema si nu stiu ce sa ma fac.de vreo saptamana,ma trezesc foarte transpirata.este ciudat deoarece eu de fel nu prea transpir.dar cand ma tresesc sunt atat de transpirata incat trebuie imediat sa ma spal si sa ma schimb caci transpir din cap pana in picioare.problema a aparut brusc si de aceea ma ingrijorez.nu am nici un simptom de raceala,nimic.nu beau alcool,in casa este o temperatura potrivita..nu inteleg.am programare la medic dar abia marti merg,mai este pana atunci si eu sunt foarte ingrijorata.indiferent ca dorm noaptea sau cateodata si dupa-amiaza,indiferent cu ce ma imbrac tot ma trezesc transpirata..as vrea cateva sfaturi va rog.multumesc frumos

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Urgent"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

laola (acum 13 ani)

tusesti cv? de obicei transpiratia nocturna e semn de tbc.Dar nu te ingrijora,e bine cand transpiri,corpul elimina toxine.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
madalina mady (acum 13 ani)

nu,nu am probleme cu tusea,sunt fumatoare,acum am redus din tigari,pe mine ma ingrijoreaza faptul ca a aparut brusc problema.fac si tratament cu antidepresive,de curand mi-au dat unul nou,o fi si din cauza asta?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de madalina mady
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de madalina mady
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.