Clickmed
programare rapida la medic

Erectie sp***a. raspuns medic

Disfunctii sexuale masculine
Intrebare postata de Alexsunteu cu 13 ani in urma

Buna.am si eu o mica problema...am 18 ani si am o prietena de 1 an si jumatate, cu care mi-am inceput viata sexuala.(acum 1 an si 3 luni).inainte aveam mai multe partide de sex intr-o noapte ca sa zic asa.nu vreau sa ma laud dar uneori ajungeam si la 3-4 numere.:D.De ceva timp am observat ca mai mult de un singur numar nu pot.pur si simplu dupa prima ejaculare nu mai am erectie...si tipa se chinuie incearca de toate...NU MERGE!Dupa perioada aceea in care faceam sex nebun(se intampla odata la 2 zile - asta cand eram in vacanta) am ajuns sa facem sex doar in weekend(cum fac in prezent si o singura data.nu mai mult).De obicei faceam sex cam cate 1-2 numere.Dar de o perioada(1 luna) la al doilea numar penisul ma lasa balta.Problema este ca o iubesc foarte mult si ea se gandeste ca nu e buna pentru mine, ca nu mai este in stare sa ma satisfaca...e o situatie cam delicata as putea spune.astept un sfat al unui medic.vreau sa stiu daca ar trebui sa vizitez un medic sau daca e pe fond emotional.Multumesc anticipat!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Erectie slaba."
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Psih.dr.Gabriela Marin MPsih.dr.Gabriela Marin este un medic autorizat SFM (acum 13 ani)

Shad,
Cum te simti in ultima vreme, adica de cateva luni incoace? S-a intamplat ceva special in viata ta in urma cu o luna?
Pana aflu mai multe amanunte, ti-as recomanda sa te odihnesti mai bine, sa dormi si sa mananci bine pentru ca starea de vitalitate sexuala este in stransa legatura cu vitalitatea intregului corp.
In viata oricarui cuplu apar momente de epuizare. Poate fi de vina chiar rutina cuplului, scaderea vitalitatii sau diverse probleme emotionale: stres, oboseala accentuata, conflicte aparute in cadrul cuplului.

Psih.dr. Gabriela Marin / Cabinetul Abc Psihosucces
Telefon:0743351579
Email: [email protected]
www.Psihoterapie-Sexologie.ro
Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Psih.dr.Gabriela Marin
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Psih.dr.Gabriela Marin
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Disfunctii sexuale masculine.

Inscrie-te aici!
Advertisement
Alexsunteu (acum 13 ani)

Conflicte nu au fost.ba din contra.sa zicem ca luna care a trecut am fost putin cam obosit.cand spun obosit ma refer cate o noapte nedormita pe saptamana.dar nu in fiecare saptamana.sau ma puneam in pat pe la ora 1-2 si ma trezeam la 6:30.si incepeam acelasi program:scoala, acasa, invatat, desenat(sunt la arhitectura.a 12-a).nu pot spune ca am avut un program de studiu chiar incarcat.chestia e ca nu prea stiu sa imi organizez timpul si de asta stau pana tarziu.ati inteles despre ce e vorba.ma gandesc sa nu am eu ceva.prietena mea la un moment dat isi facea griji si ea.se gandea k nu ma mai poate satisface sau...chestii din astea..si intrase si ea intr-o stare destul de dificila...am incercat sa o fac sa treaca peste...ma gandeam ca macar ea sa fie ok.ea e destul de bine as putea spune.tinand cont ca a fost ziua ei recent si apoi a mea si ziua indragostitilor...de ce va zic toate astea:pt ca stiu ca unele probleme tin de starea de spirit.de cat de bine stam pe fond psihic.si daca si ea e intr-o stare in care sunt eu..atunci chiar ca nu mai am putere sa fac nimic...:D.sper ca nu v-am plictisit cu atata vorbarie.Multumesc pentru ajutor!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Alexsunteu
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Alexsunteu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.