Clickmed
programare rapida la medic

Alergie sau nu ?

Alergii
Intrebare postata de girl05 cu 13 ani in urma

As dori sa va intreb daca ma pot vopsi la par daca am uneori senzatia de mancarime a scalpului dar mai mult in perioada cand sunt foarte stresata sau cand parul necesita spalat. Ma vopsesc de la 14 ani. Pot sa spun ca am avut toate culorile posibile si am folosit toate marcile de vopsea. In ultimii 2 ani m-am facut blonda si parul mi s-a distrus foarte tare. Asa ca l-am vopsit in urma cu 10 luni in culoare naturala saten. Am vazut la tv ca multe femei sufera de alergii din cauza vopselelor de par care sunt periculoase. Poate sunt un pic paranoia dar ultima data cand m-am vopsit am simtit si eu o usturime a scalpului. Acum as vrea sa ma vopsesc intr-o culoare mai inchisa saten inchis sau negru dar imi este frica sa nu fiu alergica.Si inca ceva simt pe pielea capului in doua locuri un fel de deformare ca o alunita dar este ceva mai tare..acele zone sunt mai sensibile dar mama spune ca are si ea asa si ca nu este o problema daca ma vopsesc. Stiu ca pot face testul cu vopseaua la ceafa sau plia cotului dar am auzit ca atunci cand stai cu vopseaua mai mult de 24 de h pe piele risti sa devii alergic ...de asta vreau sa intreb daca ma pot vopsi sau credeti ca as putea fi alergica la vopsea?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Alergie sau nu ?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Iuli (acum 13 ani)

Eu ti-as recomanda sa nu te mai vopsesti deloc daca nu vrei apoi sa regreti amarnic. In alta ordine de idei, daca stai 24h cu vopseaua, se cheama arsura si ajungi ca Michael Jackson fara o bucata de par. Cred ca ai gresit, poate 24 de minute.
Inca o data, eu iti recomand sa iti lasi culoarea naturala (banuiesc ca saten cumva). Iar daca chiar vrei sa nu ai probleme, consulta un dermatolog.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.