Clickmed
programare rapida la medic

Cei de facut? raspuns medic

Infectiile urinare la copii
Intrebare postata de elena gheorghe cu 13 ani in urma

Buna seara!va rog sa ma ajutati!!!!
Am o fetita de 1 an si 7 luni i-am facut analizele din nou la urina si mi-a iesit ca are infectie urinara, aam fost cu ea la doctor si mi-a dat Augmentin sa ii dau 10 zile si dupa sa ii fac analizele din nou si dupa ce termin Augemntinul sa ii dau timp de 3 luni de zile Sumetrolim si in fiecare luna sa ii fac din nou analizele.Mi-a mai zis sa o spal numai seara cu sapun , cu gel intim de la seba med si cand o sterg sa o sterg cu rivanol si dupa sa o dau cu crema triderm.
Dar avem o problema de duminica dupa amiaza face pipi foarte rarcam la 5-6 ore si are burtica foarte tare , am pus comprese cu apa calduta si a inceput sa faca si febra 37.7 si i-am dat nurofen
Va rog sa ma ajutati si sa imi spune-ti ce trebuie sa fac va rog!!!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Cei de facut?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Dr. Emil Otesteanu MDr. Emil Otesteanu este un medic autorizat SFM (acum 13 ani)

Bună seara ,
Noi, de la distanţă , fără rezultatele analizelor ( mai ales urocultura si sensibilitatea la germeni ) ,fără să ştim ce v-a determinat să-i faceti aceste analize etc., nu putem să facem o concluzie şi o directivă .
Tratamentul mi-se pare ca este făcut pe perioade cam lungi ( sumetrolim 3 luni ? ) dar medicul curant ,probabil că are motive întemeiate ( având atât pacientul cât si rezultatele analizelor ).
Ritmul şi intervalele de timp pentru urinare , se reglementează functie de lichidele pe care le ingerează zinic .
Faceţi împreună cu medicul pediatru , un bilanţ al evoluţiei si după o urocultură ,se poate hotărâ o nouă conduită de tratament sau fără .
Sănătate Dr. Emil Otesteanu

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Emil Otesteanu
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Emil Otesteanu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.