Clickmed
programare rapida la medic

Noduri pe abdomen

Hernia inghinala Neuroblastom
Intrebare postata de claudiuRo cu 13 ani in urma

Si eu am acceasi problema pe care a postat-o o doamna in numele sotului, am mai multe noduri de marimea unei boabe de fasole, daca nu le ating nu ma dor, dar sunt ingrijorat ca nu stiu ce ar putea fi, le am de ani de zile, nu au mai crescut, nu au culoare ci pur si simplu sunt sub piele si ma jeneaza chiar ma dor daca le ating...cateodata uit de ele cu lunile dar imi reamintesc cand ma ating accidental.imi poate spune cineva ce poate fi? nu se plimba pe tot abdomenul ci stau acolo pur si simplu nu le pot muta din loc deci nu sunt mobile asa-i? ce diagnostic credeti ca voi avea la prezentarea mea la medic, stiu ca trebuie sa ma prezint din ce am citit pe aici, dar vreau sa fiu cat de cat pregatit sa nu ma sperii acolo, si daca se pot trata, si cum, multumesc frumos

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Noduri pe abdomen"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

claudiuRo (acum 13 ani)

deci as dorii sa mai specific ca atunci cand ating un nod de pe abdoment se misca doar atat cat sa ma joc cu el cu o bila practic, si daca apas doare.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de claudiuRo
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de claudiuRo
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.