Clickmed
programare rapida la medic

Reaparitia ciclului in menopauza

Menopauza
Intrebare postata de traelena cu 13 ani in urma

De un an nu mai am ciclul menstrual si deci am intrat in menopauza Am 53 de ani si de 5 ani au inceput reducerile progresive de ciclu iar in urma cu un an in luna ianuarie am avut ultimul ciclu.De 4 zile mi-a revenit ciclul destul de abundent cu usoare cheaguri .Pana in prezent problemele avute au fost un polip extras in timpul colposcopiei in cevix si depistarea unui polip cu ajutorul colonoscopiei urmand sa fie operat in anestezie totala peste doua luniAceste investigati au fost facute pornind de la o durere puternica aparuta dupa orgasm.Pap testul a relevat o infectie bacterica ce in repetate randuri a fost tratata antimicotic cu meclon ,antiflogistic a doua oara ,iar acum medicul ginecolog imi spune ca unica solutie de combatere este terapia substitutiva.Avind in vedere polipul ramas in colon pe care nu cred ca am curajul de al elimina (5 mm)Ce ma sfatuiti ? Va multumesc

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Reaparitia ciclului in menopauza"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

marilu (acum 13 ani)

neaparat sa mergi la medic, cu toate ca ciclu cu cheaguri dupa atata vreme s-a mai vazut, dar pot fi si alte probleme, nu te speria, dar numai doctorul poate sa-ti spuna exact ce ai.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
traelena (acum 13 ani)

multumesc pt. raspuns! Sunt programata abia maine si sper sa nu influenteze cu nimic timpul scurs pana acum .In ziua in care am luat tinctura de propolis 40 de picaturi seara mi-a venit ciclu si imi creaza dubiul ca poate fi si asta o cauza .O sa povestesc ce se va intimpla pentru ca e o acuta nevoie de informare in acest domeniu .Poate o fi doar parerea mea, nu stiu.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de traelena
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de traelena
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.