Clickmed
programare rapida la medic

Taieturi preput

Boli genitale masculine Taieturi minore
Intrebare postata de calinb cu 13 ani in urma

Buna seara , problema mea a inceput in momentul in care partenera mea a inceput sa ia anticonceptionale, cred, dupa cateva zile am observat o scurgere galbuie am fost la medic si mia dat un tratament pt. chlamydia si candidoza, scurgerea a trecut la finalul tratamentului, intre timp si ea a fost la ginecolog, avea balanita si inca ceva nu mai retin exact si ia dat un tratament cu metronidazol pt. amandoi, plus ei o crema Aciclovir si ceva ovule, dar mie tot imi ramaneau ca niste mici taieturi cca 1 mm pe preput care nu au trecut dupa ambele tratamente. Miam facut mai multe analize a secretiei uretrale si mia iesit ca am streptococ de grupa B, am mai urmat 2 tratamente cu cefurozima si ofloxacin conform antibiogramei, dar acele taieturi refuza sa dispara. ce analize as mai putea face sau de ce persista acele taieturi? Am mai lasat un mesaj pe un forum de profil si, probabil, ar fi o iritatie mecanica si mi sa recomandat Bephanten, intradevar taieturile sau vindecat, dar de fiecare data cand am contact doar cu prezervativ acum imi reapar, minim una, folosesc crema si intr''o zi se vindeca si apoi iar de la capat. Ce analize sa fac sau ce tratament sa urmez ca sa scap definitiv de ele dati''mi cateva sfaturi, trebuie sa fac si o pauza ? Alte simptome nu mai am, dureri la urinat, scurgeri, uneori doare in contactul cu apa si la decalotare.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Taieturi preput"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (5)

Iuli (acum 13 ani)

Eu cred ca problemele tale nu vin din faptul ca prietena ta a inceput sa ia anticonceptionale (acestea neputand sa afecteze in nici un fel starea de sanatate a penisului tau), ci din faptul ca atunci ati renuntat la prezervativ (din cate am inteles), deci atunci ati facut sex neprotejat si ai luat de la ea o BTS pe care o avea deja dinainte.
In primul rand nu am inteles daca faceti in continuare NUMAI sex protejat cu prezervativ. Daca nu, cel mai probabil te reinfectezi de la ea. Apoi, nu ai precizat daca in timpul tratamentului ati avut contact sexual, deoarece este interzis.
Incearca o perioada de pauza (si de la tratament, si de la sex). Lasa corpul sa isi revina un pic. Fara sex de nici un fel (chiar daca practicati sex normal cu prezervativ, poti lua ceva prin sex oral daca acesta este fara protectie) si vezi cum te simti. Daca dupa 2 saptamani de lipsa a activitatii sexuale cu partenera, problemele sunt la fel, mergi la medic pentru analize amanuntite. Daca vezi ca esti mai bine, incearca un contact normal cu prezervativ.
Trebuie sa fii precaut ca sa vezi ce se intampla si de unde. Poate cauza nu sunt contactele sexuale cu ea si atunci macar stii sa cauti in alta parte. Sau poate contactul sexual este cauza si atunci poate ea nu este (inca) sanatoasa.
Rabdare si vei descoperi ce se intampla.

P.S: Daca contactele tale sunt toate NUMAI protejate, gandeste-te ce se intampla inainte/dupa contact. Folosesti un produs cosmetic numai atunci (servetele, gel de dus special, anumite prezervative - schimba-le etc), poate este de la acela.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
romeo (acum 8 ani)

scoate-i lamele din p***a si o sa vezi ca nu mai ai taieturi. Pe bune, nu mai da ca nebunul, las-o mai batraneste, ca de aia ti se taie p**a

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
calinb (acum 13 ani)

Buna Iuli, ei ia spus ginecologul ca anticonceptionalele au putut sa''i provoace ceva dereglari in organism, legat de intestin, si de acolo sa apara boala. De ea m''am despartit demult. In timpul celor 4 tratamente medicamentoase, e normal, am facut pauza, problema e cam din octombrie si de atunci am avut contacte si cu si fara prezervativ, ideea e ca daca o fac fara atunci am 3 sau max. 4 taieturi, daca o fac cu 1 sau 2, care se vindeca in cam 1 sau 2 zile cu Bephanten. Am avut si pauza de 2 sapt. dar degeaba la primul contact protejat a si crapat pielea.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de calinb
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de calinb
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
membru221191 (acum 11 ani)

Nidoflor crema -raspuns corect functioneaza 99% din cazuri

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de membru221191
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de membru221191
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
ionuț (acum 7 ani)

Bună sunt barbat am 41 de ani și la începutul luni aprelie 2016.ma-m culcat cu o,tipă fără să mă protejez,după 3 zile me-a apărut următoarele,usturime pe uretră si senzatia de urinare frecventă,mam dus la medic urolog,.me-a luat secretie din uretră pentru gonorrea(sculament) pentru trikomona si calamidia,toate 3 analize meau iesit negative
am făcut testul pentru sifilis și testun hiv,care au iesit negative,testu de hiv lam facut la 6,8 12 săptămâni si toate meau iesit negative,lameam facut in cel mai mare Spital din essen germania!vreau să transmit tuturor tinerilor și bărbatilor!!!! fiti foarte atenți cu cine faceți dragoste pentru o plăcere de câneva minute
este sansa să vă distrugeti viate prin contact sexual se prind peste 50 de boli transmisibile
dar ferească d-zeu să nu prindeți virusul HIV.

Notificarile raspunsului dezactivate
Seteaza notificarile pe email
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de
×
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.