Clickmed
programare rapida la medic

Tulburari Somn

Tulburari de somn
Intrebare postata de Dumitrescu Andrei cu 13 ani in urma

Ma numesc Dumitrescu Andrei si am 22 de ani si as vrea sa va povestesc o problema foarte grava la mine:

As dori si eu sa stiu dc mi se intampla sa tip in somn.Din ce cauza ?
Ma sperii foarte tare, par foarte ingrozit ma panichez foarte repede am momente cand vorbesc in somn.Am si momente cand nu ma pot controla.
As dori sa-mi spuneti cam ce remedii exista?Astept niste sfaturi de la dumneavostra.Puteti sami trimiteti raspunsul si pe adresa [email protected]

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Tulburari Somn"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Raluca (acum 13 ani)

Draga andrei, se stie deja ca toate actiunile ce le intreprindem in timpul zilei sunt readuse in prim plan in timpul noptii de catre creier. Organismul incearca sa scape de situatiile de stres prin care a trecut si sa se linisteasca. Acesta este si motivul pentru care uneori avem cosmaruri sau re-traim momente din timpul zilei. Alteori, avem vise total ciudate pentru noi, dar care de buna seama au legatura cu trairile sau sentimentele din acea zi. Problema ta poate fi multipla si ca sa o rezolvi va trebui sa ti-o descoperi mai intai.In primul rand , daca ai probleme care te urmaresc, nerezolvate, lucruri neclarificate, termina cu ele, finalizeaza-le. Uneori, chiar si cele mai neinsemnate evenimente pot fi percepute de creier ca factori de stres. Elimina filmele sau emisiunile violente cu care suntem invadati in ultimul timp.Pentru o perioada incearca sa le inlocuiesti cu emisiuni distractive de divertisment, comedii, sau chiar mai potrivit ar fi sa citesti o carte care sa iti placa.Daca nici asta nu functioneaza, sau daca consideri ca in viata ta aceste lucruri nu ar constitu factori majori care ar putea sa-ti aduca acele tulburari ale calitatii somnului, indreapta-ti privirea asupra alimentatiei. tot ce inseamna grasimi, alimente bogate in proteine, dulciuni servite seara, iti vor da o stare de discomfort si iti vor aduce cosmaruri.In niciun caz nu se consuma mancaruri grele sau dulciuri(bomboane, ciocolata sau fructe) cu cel putin 2.5-3 ore inainte de somn. Te poti ghida spre mancaruri usoare, salate sau daca nu esti genul de baiat care sa consume asa ceva, poti incerca cu supe si ciorbe seara...Incearca-le pe toate, uneori facem anumite actiuni care, fara voia noastra ne deregleaza modul de viata.Somnul este foarte important , e pacat ca niste lucruri atat de minore sa iti influenteze sanatatea. Iti urez succes, sunt niste lucruri usor de urmat care sper sa-ti aduca linitea.Si astept sa revii cu cun mesal.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Dumitrescu Andrei (acum 13 ani)

Doamna Doctor am vazut mesajul dumneavoastra.Chiar aveam nevoie de raspunsul dumneavoastra pentru ca nu stiam ce sa mai fac.Tot medicul te ajuta sa te aduca inapoi la viata.
Apropo de ce imi place sau nu imi place:Mi-ar placea foarte mult sa fiu pe un teren de tenis si sa joc tenis de camp.Mi-ar placea foarte mult.Iubesc muntele si partiile de ski.Daca as avea un timp liber mereu as face aceste activitati or sa skiez or sa joc tenis de camp.Imi place sa fiu cat mai original si orcum eu iubesc marea si muntele.E o placere sa te duci iarna la ski pe partiile pline de zapada care stralucesc din cauza fulgisorilor de nea.

Mie imi place si muzica si sunt topit dupa ea.Am o gama intreaga de muzica de care sunt atras.si mai ales muzica trance si cea electronica.

As avea o intrebare doamna doctor:Cum as putea sa cuceresc o fata si sa fac o plimbare prin parc.Mie mi-ar placea foarte mult !!!

Sunt genul de om foarte distractiv si foarte detreaba si imi place sa fiu foarte aprope de oameni.

Doamna doctor as vrea sa va mai intreb ceva :
Nu ar fi bine sa apelez la spitalul Floreasca sa fac niste analize si niste investigatii si sa vad un rezultat al acestor analize.Ma gandeam sa merg la toate sesctiile in parte si sa fac cate un consult si sa vad ce spun medicii si sa compar rezultatele.

As vrea sa ma pun pe picioare si sa fiu un om foarte sanatos !poate ca acele inestigatii ar da un rezultat sau analize.

Doamna Doctor as vrea sa vad ce se intampla cu creierul meu simt ca nu mai retin ca totul se pierde din mintea mea.as vrea sa imi dati un sfat.nu ma lasati asa va rog mult de tot.

Cum as putea sa actionez sa imi rezolv creierul sa retin tot si orce sa fiu ultrabun in toate.Doamna Doctor raman in baza dumneavoastra sa-mi dati o mana de ajutor.De mult am constatat asta ca nu mai retin si nu ma pot concentra.

As vrea sa ma ajutati va rog mult de tot !!!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dumitrescu Andrei
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dumitrescu Andrei
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Mihaela (acum 8 ani)

buna! ai incercat sa te spovedesti si daca va fi posibil sa te impartasesti?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.