Clickmed
programare rapida la medic

Buna ziua

Alcoolism
Intrebare postata de valentina212 cu 13 ani in urma

Am fost operat te colicist acum 3 saptamani am avut o piatra la fiere mar interesea unlele chestii : doctoru care ma operat mia zis sa mananc ce vreau da sa am grija sa nu ma ingras ? atat mai multe nu am putut sa vb cu el ca avea foarte multi pacienti .
ma intereseaza daca tin regim cat timp sau daca am voie sa beau alcool ??

cu stima
Gabi

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Buna ziua"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Gigi din Galati (acum 13 ani)

Acum 4 ani m-am operat de colecist.Am cazut pe mana unui chirurg foarte bun, ca nici nu se mai cunoaste pe unde mi-a scos fierea.Dar inainte de operatie aveam mereu dureri in hipocondrul drept.Dupa o luna de la operatie, nu m-a durut in acel loc si am inceput sa mananc bine, fara a tine un regim anume.Cum nu sunt un mare amator de alcool, totusi am inceput sa beau cate o bere si cate un pahar cu vin natural facut de mana mea.Nu orice posirca.Ei bine, dupa 4 ani de la operatie mananc, beau si ma simt bine.Dar am inceput sa ma ingras si asta nu este bine.Deci, atentie, totusi la alimente, cantitatea de alcool, ca depinde de organism, care poate suporta, mai mult sau mai putin, o mancata si o bauta la o nunta sau botez.In rest sanatate!Si sa nu ne fie frica sa ne traim viata,mancand ce ne cere organismul si un sprit cand si cand.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Nirolf (acum 12 ani)

Puteti bea alcool cu moderatie, la fel ca un om sanatos. Probleme mai mari prezinta excesele culinare, nu aveti voie sa faceti asta in special cu mancaruri grase si condimentate. Bila se acumuleaza in vezica si atunci cand cineva mananca ceva se elibereaza o cantitate mai mica sau mai mare, in functie de mancare. Dat fiind ca nu mai aveti vezica, bila este eliminata continuu, astfel ca nu sunt "rezerve" pentru procesarea mancarurilor grele. Nu inseamna ca nu mai puteti manca o bucatica de carnat de Craciun, sau drob de miel de Pasti, dar trebuie sa fiti moderat.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Nirolf
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Nirolf
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.