Clickmed
programare rapida la medic

Infidelitate - divort sau iertare raspuns medic

Depresie
Intrebare postata de nimenidenicaieri cu 13 ani in urma

Salutare, Scriu acest mesaj pentru ca am nevoie de niste sfaturi, de niste pareri ale unor persoane pe care nu le cunosc si nu imi cunosc situatia.
Problema a inceput acum 5luni cand o persoana in care am incredere dar nu suficient de multa, si acum regret asta, mi-a spus ca sotia mea este posibil sa ma insele cu un alt om, cu 17 ani mai in varsta. noi avem aprox. 25ani, deci suntem tineri ..si proaspat casatoriti. (1an). Nu am stiut cum sa reactionez, am ramas socat, am incredere in ea mai mult decat in oricine...Toate problemele noastre le-am rezolvat vorbind, discutand...fara interventia altor persoane "din afara". Am incercat sa urmaresc de cateva ori..fara rezultate concludente, asa ca am discutat cu ea fata in fata, de la sot la sotie ceea ce aflasem si banuiam. A plans, enorm de mult, mi-a spus ca nu ar face asta in viata ei si ca ma iubeste...etc. Am redeschis subiectul timp de 2-3saptamani si acelasi rezultat, aproape intrase in depresie dupa toate banuielile mele. Am mers mai departe si am negat totul, crezand tot ce ea spunea.

Acum, dupa fix 5luni de cand a avut loc discutia, am spart contul de email al ei...nu conteaza cum..dar am vrut sa vad ce are in laptopul de servici. Ca sa rezum, este vorba de o poveste de iubire cu acel om, timp de fix 1an, in care i-a promis ca o muta la paris, ca pleaca impreuna cu ea, ca divorteaza (el casatorit si cu o fata)...ii povestea inclusiv ca a mai avut relatii cu alte femei...

In fine, intrebarea mea este asta:
Dupa ce am facut nunta pe care si-a dorit''o, am avut 250invitati dintre cei mai buni prieteni, am luat o casa, am dat ultimii bani ca sa isi mai ia ceva de la mall si sa nu fie suparata ca e mai greu acum pt ca am renovat si casa... mai merita sa o iert?
Merita o sansa? O iubesc enorm...de ce..nu mai stiu. O sa mergem la psiholog, o duc la biserica sa se spovedeasca...mi-a marturisit pana in cel mai mic detaliu TOT.
Dar merita toate astea pentru ea? Ar fii mai bine daca ar stii si parintii EI acest lucru? Sa vad totul ca si cum a gresit, a fost manip**ata? Sau sa o iau de la 0 si sa accept asta...(tin la ea, repet. + poate ne va intari acest lucru? sau voi ajunge sa fac si un copil si ma gasesc singur cu el...ea plecata pe nustiu unde...)

PS: cand am banuit infidelitatea era deja cu el de 4luni. A mai continuat inca vreo 4-5...apoi el a plecat din tara...si au schimbat doar mailuri..
Apreciez ajutorul vostru.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Infidelitate - divort sau iertare"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (78)

Iuli (acum 13 ani)

O aventura e o aventura, se poate ierta. Dar o relatie e deja cu totul altceva, mai ales in situatia in care a duar luni in sir si ea te-a mintit in fata.
Nu imi place cand spui "o duc la biserica", "o spun parintilor", "am facut pentru ea" etc. Tu vrei cu orice chip sa o ai. Dar te-ai intrebat ce vrea ea? Ai intrebat-o ce vrea? De ce sa o duci la biserica? De ce sa o spui parintilor? Poate nu te (mai) iubeste. Are rost sa stai cu cineva care nu te iubeste? Ok poate se va rezolva situatia acum, pentru ca pui tu presiune pe ea prin diferite modalitati. Dar nu ne-ai spus care a fost justificarea. DE CE a facut asa ceva la doar cateva luni dupa nunta (din ce spui tu reiese practic ca a inceput aceasta relatie aproape imediat dupa luna de miere...!!!)? Cat timp ati fost impreuna inainte sa va casatoriti? Cat de bine o cunosti pe ea si trecutul ei? Cum poate fi manip**ata o femeie incat sa aiba o relatie extraconjugala atat de lunga si atat de repede dupa casatorie? Poate acel om a amenintat-o cu ceva (ca te omoara, ca ii omoara parintii, ca o da afara etc). Dar atunci nu ar fi trebuit sa iti spuna ca sa rezolvati impreuna cumva? Unde e increderea?

Poate raspunzand la aceste intrebari te mai ajuti tu pe tine si poate si pe noi, sa iti dam niste sfaturi mai corecte.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Iuli (acum 13 ani)

"duar" = durat.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
nimenidenicaieri (acum 13 ani)

ms de raspuns. am stat 3 ani inainte de nunta, imediat dupa nunta am vrut cu orice pret sa ne luam o casa...sa renuntam la chirie...atunci ea a "cedat" si nu a vrut nici macar sa vina in cele 2 luni cat am aranjat cat de cat apartamentul sa ne mutam in el...desi acolo lucra fratele ei.. Vrea sa mearga la biserica, nu o duc eu cu forta...in ceea ce priveste parintii...nu stiu si nu am puterea sa uit 1an de zile de minciuni...doar pt ca o iubesc...oricum..sunt cateva persoane (inclusiv parintii mei) care cunosc ce s-a intamplat.. Vroiam sa stie si ai ei..sa vada ce a putut sa faca si sa imi dea un sfat...sa ii dea un sfat.. Eu sincer as continua... Nu a fost amenintata cu nimic..doar am traversat o perioada "grea" la genul ca am luat casa..dar nu am putut sa luam si cele mai "fitzoase" piese de mobilier sau eu stiu ce hi-tech.. Am avut strictul necesar..mai mult decat vor face altii in 5ani. Acel om era seful sefului ei..ceva de genul asta//
Tot ce vrea EA este sa uite ce s-a intamplat, ca a fost o p***a, ca nu mai merita sa traiasca...ca regreta tot si ca vrea sa moara...ca e moarta in interior...
AM trait 1an in minciuna, imi spunea ca traverseaza o perioada mai grea...dar se gandea la altul..ii era greu cu mine nu din cauza mea..am peste 2000mailuri dintre ei...e greu..

De azi mergem la un psiholog..sunt confuz 200% ..mai merita o sansa? Crezi ca se poate intari o relatie dupa o "greseala"? (parerea mea e ca o greseala dureaza o noapte...nu 1an)..

Mersi,

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de nimenidenicaieri
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de nimenidenicaieri
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Iuli (acum 13 ani)

Nu ai raspuns nici la intrebarea daca te iubeste, nici la intrebarea de ce a facut asa ceva. Doar nu a facut asa ceva pentru ca nu avea mobilier de ultima generatie! Unde ai mai auzit asa ceva?! Fie este extreeeeeeeeeeem de superficiala, sincer nu cred ca acesta a fost motivul. Si pe urma daca era, nu cred ca inghiteai gogoasa ("iubitule eu nu te ajut pentru ca nu mi-ai cumparat ultimul tip de plasma"). Trebuie sa vezi ce nu a functionat in relatia voastra. De 4 ani incoace v-ati sprijinit reciproc? V-ati alintat? Ii arati/i-ai aratat ca o iubesti? Dar ea tie? Ati facut dragoste la fel de des si de frumos ca intotdeauna? V-ati facut cate o atentie unul altuia? Poate s-a simtit neglijata (si NU financiar, acesta este ultimul lucru care ar trebui sa o intereseze intr-o relatie), poate ceva s-a intamplat. Cauta sa gasesti raspunsul in relatia VOASTRA, nu doar in actiunile ei.
Cand o femeie inseala, exista 2 posibilitati: fie in relatia ei nu merge ceva - de cele mai multe ori asa se intampla, cauta ce nu are in relatia ei in alta parte; in acest caz relatia se poate salva prin recunoasterea vinei ambilor si repararea greselilor AMBILOR; fie este prin structura sa o femeie usoara, instabila emotional sau foarte materialista - caz mai rar, in care nu prea merita sa stai cu ea, insa nu cred ca ar fi stat 4 ani cu tine daca era asa si nu te insela doar cu unul ci cu mai multi.
Tu alegi care din doua situatii o reprezinta pe sotia ta. Sigur, era important sa discute cu tine, sa comunicati, sa iti spuna de ex ca ea se simte neglijata etc si apoi daca nu se rezolva, sa fie fair si sa iti spuna ca in acest ritm ea nu mai poate continua cu tine, nu sa te insele si sa te minta. Totusi, asta ar insemna ca ea nu este singura care a gresit.
Oricum, daca pleci de la premiza ca ea este unica in culpa, nu cred ca relatia mai poate functiona: tu vei incerca sa o domini in virtutea acestui fapt iar ea se va teme tot timpul de tine sau ti se va supune, cel putin pana la un punct. Sper ca nu vrei o astfel de relatie. Daca vrei sa salvezi relatia, va trebui sa accepti ca vina o purtati amandoi intr-un fel sau altul si sa NU mai aduceti niciodata vorba despre aceasta intamplare odata ce o considerati inchisa.
Ideea de a merge la consiliere de cuplu este foarte buna. Sper sa nimeriti un consilier care sa va ajute.

Succes!

Raspuns marcat ca abuz
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
nimenidenicaieri (acum 13 ani)

Iti multumesc mult pentru sfaturi. Cred ca am raspuns in alt comentariu..greseala mea..
Ma iubeste mai mult ca oricand, m-a iubit si atunci...A facut-o din p***aE..asa motiveaza...ii placea cum vorbeste EL si ce ii propunea.. dar uita ca pe mine ma dadea inapoi. Vroiam sa facem dragoste uneori si nu avea chef...ii luam un cadou si nu ii placea..sau zicea ca de ce am mai luat si "ala" .. wtf.. Am partea mea de vina si o RECUNOSC, e clar ca nu am fost cel mai bun sot, ca am sarit peste anumite momente in care puteam sa iau un cadou mai des(nu ca nu am luat niciodata), ca am renuntat la un concediu ca sa achitam masina... Nu zic ca am fost sotul ideal, doamne fereste, dar crede-ma ca nu pot sa imi imaginez cum plangea si imi spunea acum 6luni cand i-am spus ca am aflat ceva despre ea si ca m-ar insela...cum spunea ca nu e adevarat si sa nu cred ce spun acele persoane foarte dragi mie si familiei mele...
Nu am neglijat NIMIC din relatie, am avut parte din toate...dar vroia cred eu, mai multa afectiune...mai multe vacante...mai mult timp doar pentru noi. Aici am gresit eu... Dar nu ma invinovatesc pentru faptul ca nu a dat totul pe fata acum 5-6luni si a continuat sa spere sau sa creada ca va avea un copil cu acel om, ca vor pleca impreuna in lume (si e totusi un om de 41 ani..fata de 25 ai nostrii)...

Sper sa ne regasim, nu sunt un om rau dar nu pot fi calcat in picioare,
Cel mai mult ma sperie gandul ca doar Dzeu poate stii daca acest lucru ne va distruge vietile daca vom continua...acum vrea sa fie sotia mea din nou..cum era...sa avem un copil...

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de nimenidenicaieri
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de nimenidenicaieri
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Iuli (acum 13 ani)

Sfatul meu cel mai important este: NU FACETI UN COPIL IN URMATORII CATIVA ANI!!! Fa ce stii tu, foloseste 15 prezervative, orice. Numai nu o lasa gravida! Ar fi cea mai mare greseala sa credeti ca un copil v-ar putea reuni. Un copil este o mare bucurie dar si intr-un fel o povara. Cand exista o relatie foarte solida, cu 2 oameni maturi, povara nu mai pare asa grea. Cand relatia este si asa subreda, povara poate deveni de nesuportat. Unele femei ar putea avea tendinta in astfel de situatii sa ramana gravide FARA acordul sotului numai ca sa il tina langa ele. Desigur este o p***ae sa crezi asa ceva. Dar de aceea iti spun: nu te baza ca ia anticonceptionale sau tine calendarul sau mai stiu eu ce. Foloseste prezervative cumparate de tine, care sa stea la tine (sa nu le intepe sau ceva...nu se stie niciodata). Ar fi culmea sa stricati viata unui copil daca peste cativa ani constatati ca nu mai aveti nimic in comun, mai ales ca ea nu pare acum o femeie extrem de serioasa din ce spui.
Eu am inteles ca nu aveti intentia unui copil dar ti-am spus toate aceste lucruri preventiv, ca sa nu va treziti Doamne fereste peste cativa ani in scandal de partaj si custodie sau mai stiu eu ce. Poate nu va fi cazul si veti trai fericiti impreuna. Dar pana atunci trebuie intai sa te convingi ca aceasta relatie merita. Pana la urma daca o iubesti in continuare poti sa ii mai acorzi un pic de timp si vezi cum sta situatia. Cine stie? Dar doar voi doi, fara al treilea (daca intelegi ce vreau sa spun).

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
nimenidenicaieri (acum 13 ani)

Asa va trebui sa fac...desi renuntasem sa mai folosim.. Oricum sunt programat si la medic pentru analize. Urat din partea ei ca si-a facut de vreo 2 ori analize in timpul asta, inclusiv ginecologie...si nu mi-a zis...fa ma si tu...(nu ca m-am culcat cu vreunu...dar sa spuna asa...intelegi ce vreau sa spun..)
Mai acord o sansa oricum, iar cu copilul ai mare dreptate...

Sa ai o zi frumoasa,

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de nimenidenicaieri
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de nimenidenicaieri
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
anonimuss (acum 9 ani)

nu trebuie sa ierti daca o faci odata ai so faci si a 2 oara a 3 oara fii barbat

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Vezi toate raspunsurile
Psih. Liliana Munteanu MPsih. Liliana Munteanu este un medic autorizat SFM (acum 13 ani)

Buna ziua,
la intrebarea Dvs "Mai merita o sansa aceasta casnicie?" va puteti raspunde doar Dvs, pentru ca detineti toate detaliile. Sunt posibile ambele scenarii - sotia Dvs sa inteleaga sensul infidelitatii si dorintei de a pleca cu un alt barbat (care din puntul ei de vedere ii oferea mai mult) si sa pretuiasca ceea ce are impreuna cu Dvs - dragoste, dorinta de a reusi, inceputul a ceea ce construiti sau povestea se poate repeta, in baza unor mecanisme de a caror rotite inca nu stim (ce ar putea determina o femeie aparent cu o casnicie frumoasa sa aspire si sa actioneze in secret spre alta relatie). Faptul ca v-a marturisit este de apreciat. In acelasi timp, va recomand sa va intrebati: care sunt nevoile ei adevarate si inca nu sunteti constient de ele, va cunoasteti suficient sotia sau doar incercati sa ii oferiti cat mai mult (nunta, casa, obiecte de Mall) compensand ceva anume? Exista o doza de dependenta in aceasta relatie si care e natura ei (a dependentei)? Ce inseamna ca o iubiti? Ea ce atitudine are in acest moment fata de cuplul Dvs - crede ca va supravietui (daca da, in ce fel este dispusa sa repare ceea ce s-a intamplat?) sau doreste in continuare sa plece cu acel barbat?
Observ din ceea ce spuneti mai sus ca tipul de relatie este unul parental: dvs sunteti simbolic un parinte si este posibil sa o infantilizati, penru ca nu vad din ceea ce spuneti o relatie de negociere, Dvs oferiti, ea primeste, aveti o atitudine de control si verificare (ati patruns in mediul ei privat fara acord - email-ul). Este posibil ca acest tip de relatie sa nu o satisfaca (ori pentru ca doar a primi nu este suficient de gratificator, ori acesta este mecanismul ei si a gasit pe cineva care ii ofera si mai mult: Paris, maturitate etc). Bineinteles, am emis doar cateva ipoteze in baza informatiilor de mai sus, insa ati luat o decizie excelenta de a investiga aceasta criza. Un specialist in domeniul cuplului va va ajuta sa va explorati partile umbrite ale relatiei Dvs, lucrurile pe care inca nu le-ati descoprit, in acest fel veti putea lua impreuna o decizie in cunostinta de cauza, atat sotia Dvs, cat si Dvs. Veti intelege mai bine ce a determinat-o catre alta relatie, ce rol real aveti Dvs, si dincolo de termenul "a gresi", fiecare isi va putea asuma responsabilitatea pentru nevoile personale. Relatia si nivelul de incredere poate fi reconstruit, insa cu un enorm efort de constientizare si angajament.
Va doresc numai bine!

Drd. Psih. Liliana Munteanu
www.artterapie.ro
Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Psih. Liliana Munteanu
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Psih. Liliana Munteanu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Depresie.

Inscrie-te aici!
nimenidenicaieri (acum 13 ani)

Multumesc de mesaj, o sa incepem o terapie de cuplu de astazi.. Ea regreta tot ce s-a intamplat, sufera enorm si nu stie cum a putut ajunge atat de departe..nu o mai inteleg. Mi-a spus si ce i-a lipsit, ce nu i-am oferit, de ce a ajuns acolo... Ne-a lipsit vacanta...concediile... Atat ca nici EL nu a putut oferi asta, doar vorbe bune...mai ales ca am aflat de la sotia lui ca a mai facut deja asta de 8-9 ori, cu femei pe care le-a despartit...le-a promis luna de pe cer... S-a ales praful parerea mea acum...dar e prea devreme..
Ea vrea sa continuam, sa uitam, imi va face tot ce vreau si se va schimba radical, spune ca acest lucru a facut''o sa ma iubeasca mai mult ca niciodata... pe de alta parte toti cei care stiu deja nu imi mai dau sanse..si spun sa fac ce imi dicteaza inima, constiinta...dar sunt bulversat.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de nimenidenicaieri
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de nimenidenicaieri
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Psih. Liliana Munteanu MPsih. Liliana Munteanu este un medic autorizat SFM (acum 13 ani)

Pentru a va reface increderea in Dvs si echilibrul este nevoie de timp, oferiti-va acest timp, atat cat este nevoie pentru a va regasi. Sotia Dvs s-a lansat intr-o iluzie a unei vieti perfecte care poate fi creata mai mult in povesti decat in realitate. Realitatea este mai frustranta si acesta este motivul pentru care merita sa ne dezvoltam resurse de a face fata si a de integra tot ceea ce ni se intampla. Daca ea va intelege fața acestei iluzii si se va inradacina corect si sanatos in realitate, atunci ranile se vor cicatriza incet incet. Oferiti-i si ei timp si ajutati-o sa si-l ofere pe cont propriu, acum este o situatie traumatizanta pentru ea, poate genera orice promisiune fata de care va recomand sa ramaneti neutru, pentru ca este intr-o situatie de supravietuire si va face orice ca sa isi pastreze stabilitatea. Daca nu are defectiuni adanci de caracter, promisiunile pot fi oneste, insa inca nu e cazul deciziilor.
Va pot recomanda, deasemenea, un blog al unui psihoterapeut, la capitolul psihologie de cuplu: http://www.adrian-nuta.ro/category/psihologia_cuplului/, va poate fi de un real folos. Multa rabdare!

Drd. Psih. Liliana Munteanu
www.artterapie.ro
Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Psih. Liliana Munteanu
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Psih. Liliana Munteanu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
nimenidenicaieri (acum 13 ani)

Va multumesc pentru sfaturile acordate. O sa incepem o terapie, o luam incet de la 0, desi imi este greu sa trec peste...nu iau nicio decizie rapida..sa sper ca totul a fost o greseala imensa, unde am avut si eu partea mea de vina...dar nu voi accepta sa fiu umilit ..e la un fir de par sa piarda totul..si nu stiu cum isi va recastiga increderea...sinceritatea.. Ma gandeam sa o pun sa renunte la acel loc de munca..imi e greu..dar intervin din nou emailuri cu acea persoana acolo...chiar daca e plecat...sunt emailuri de servici...dar totusi...sa mai CRED asta?
Va doresc o zi frumoasa,

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de nimenidenicaieri
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de nimenidenicaieri
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Psih. Liliana Munteanu MPsih. Liliana Munteanu este un medic autorizat SFM (acum 13 ani)

Daca acel barbat va dori sa o caute, o va gasi, cu sau fara mail de servici, o solutie de acest gen - sa renunte la serviciul actual - va cauza si mai multa presiune si tensiune. Probabil mai bine este sa stabiliti impreuna un agreement: daca acest barbat ii mai scrie, sa va comunice, iar pe el e bine sa il informeze ca nu va mai continua relatia si planurile, asta daca aceasta este dorinta ei reala. Este o ocazie extraordinara sa va recladiti increderea unul in celalalt, nu e nevoie de verificari, de garantii suplimentare, decat de infinita onestitate si angajament real. Daca asta va doriti amandoi.
"este la un fir de par sa piarda totul" - nu numai ea, dar si Dvs, pierderile sunt reciproce, fie ele emotionale sau materiale. Iar orice pierdere se poate transforma mai tarziu intr-un castig. Pana atunci, daca asta este intentia Dvs si a sotiei, luptati pentru relatia voastra, recastigati ambii linistea cuplului si deveniti parteneri reali. Iar daca eforturile nu se vor transforma intr-o reusita, lasati-o sa plece din viata Dvs, iertand si casp***ad o lectie de viata. Va doresc mult discernamant.

Drd. Psih. Liliana Munteanu
www.artterapie.ro
Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Psih. Liliana Munteanu
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Psih. Liliana Munteanu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
nimenidenicaieri (acum 13 ani)

Asa am sa fac si deja discutasem cu ea ca orice mail sau orice mesaj mai primeste in legatura cu acel om, cu aceasta situatie, imi va comunica si imi va cere ajutorul. Cred pentru ca o iubesc, dar nu cred pentru ca stiu deja ce s-a intamplat si mai ales ca am mai crezut-o o data acum 5luni... Multumesc

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de nimenidenicaieri
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de nimenidenicaieri
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Io (acum 13 ani)

Omule,problemele sunt toate la tine si in mina ta...De ce? Pentru ca tu o iubesti(ea..?..nu se stie..sau cel putin n-ai zis nimica despre asta)..tu vorbesti despre ea ca si cum ar fi de la sine inteles ca trebuie sa te iubeasca si sa-ti fie credincioasa(ma rog,fidela) neconditionat....nimeni,daca nu este bolnav, nu inseala daca nu ii lipseste nimic in relatia pe care o are...gindeste-te unde ai gresit...ce-si doreste ea si tu ai considerat ca n-are nevoie...se poate intimpla sa fie lucruri care tie sa ti se para marunte dar pentru ea sa fie foarte importante...vorbesti de nunti , case si alte alea materiale...afectiv...afectiv crezi ca are tot ceeace are nevoie ??
..cind ti s-a "spovedit" tie ti-a spus "de ce" ?..este o motivatie plauzibila ?
Si cel mai important...crezi ca veti putea convietui in continuare ca si cum nu s-ar fi intimplat nimica , fara reprosuri si conditionari?Poti sa ierti si sa uiti fara sa te chinuie gindul ca..poate...??

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
nimenidenicaieri (acum 13 ani)

spovedit inseamna ca am luat-o de mana si i-am spus ca s-a dovedit adevarat ce imi spusera ceilalti acum 5luni si eu ca prostul am crezut-o...am zis ca abereaza lumea..nu am gasit dovezi.. Mi-a spus pas cu pas cum s-a intamplat...omul (seful sefului ei)..o pers destul de "importanta" in acea mare companie.. a trimis cred ca 200emailuri poate mai mult...poezii...cantece..poze cu fata lui..etc..etc.. Ea a intrat in cursa..a ajuns sa se culce cu el..sa isi faca impreuna planuri de viitor... pana cand acum 3luni sau 4...el a plecat definitiv..
am vb cu sotia lui..il face bolnav...ca a facut asta multor femei..(8-9)

cuvintele ei: "sunt o p***a, nu mai pot sa traiesc cu gandul asta..vreau doar sa mor si nu stiu de ce Dzeu te-a facut atat de bun si eu am fost atat de rea cu tine..." Vrea sa continuam, sa trec peste, sa ne refacem viata si sa ne spunem toate offurile...

Dar cum spuneai...pot sa iert fara sa uit? Fara sa uit ca vroiau copii impreuna...ca vroia sa ii gateasca dimineata si la mine nu gateste nimic.. Fara sa ma chinuie gandul ca poate..? Nu stiu...nu stiu cum sa aflu...cum sa cred eu ca peste 1 an nu apare altul...cum sa o cred? Chiar daca vom schimba totul...vom face totul ca sa ne simtim bine impreuna... sunt un distrus..

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de nimenidenicaieri
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de nimenidenicaieri
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Iuli (acum 13 ani)

1. Sotia lui este o p***a ca sta cu un fustangiu.
2. Increderea in tine nu era mare de vreme ce nu ti-a spus ca acel sef ii scrie mailuri tendentioase. Eu i-as fi spus partenerului meu fara sa clipesc.
3. Poti sa recladesti cu rabdare increderea. Dureaza ceva, dar nu e imposibil.
4. Nu ar strica sa iti faci niste analize, sa nu fi luat vreo BTS, daca s-a si culcat cu el.

Sanatate!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Io (acum 13 ani)

Omule,poate gresesc,femeia ta nu te-a iubit niciodata ,ai fost pentru ea o partida buna si atit .Puteti avea in continuare o famile si puteti chiar sa imbatriniti impreuna daca vrei asta dar de iubit n-o sa te iubeasca si mare respect din partea ei nu o sa ai.Tu esti "ala" de acasa si atit.Daca crezi te mutumeste o asemenea "viata de familie" poti ramine cu ea fara probleme,cred ca n-o sa te paraseasca niciodata,dar...asta-i viata ?
Nu-ti cunosc asteptarile in aceasta privinta ..tu trebuie sa hotarasti...dar sa nu crezi ca aceasta caintza pe care o afiseaza acum ,cind este la ananghie, va dura vesnic...va gasi modalitatea sa preia din nou "hatzurile"...eu iti doresc succes si sa-ti dea Domnul gindul cel bun...aaa..si inca ceva...esti un distrus ??...nuuuu esti un fraier daca zici asta....orice "boala" se vindeca stai linistit...mai greu iti va fi sa scapi de.."boala" din casa...nu te supara pe mine ..ok? pa...

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
nimenidenicaieri (acum 13 ani)

nu ai de unde sa stii ca nu m-a iubit si nu poti crede asta din 3mesaje. Nu imi doresc o viata de familie asa cum ai descris tu...dar cred ca sfatul cel mai bun ar fi sa mai astept o perioada si apoi sa iau decizia daca putem sau nu continua... Nu iti doresc sa treci prin asa ceva...cat despre "boala" din casa despre care spui...scap in 30minute daca voi ajunge sa imi doresc asta...daca imi doresc sa dau cu piciorul la 4-5ani din viata.. Mai astept...orice decizie pripita poate fi una p***a. Parerea mea..
PS: ai dreptate cu cainta...e 99% ca nu va dura decat acum...cat este la ananghie.. stau cu teama ca mi-am distrus 4-5ani...dar pot distruge si restul cat mai am de trait...

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de nimenidenicaieri
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de nimenidenicaieri
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Io (acum 13 ani)

Dragul meu,nu zice nimeni sa te grabesti, ai rabdare pentru ca o sa-ti foloseasca muult lectia ,atunci cind o sa intelegi despre ce-i vorba !Nu ma bazez doar pe mesaje , ma bazez pe experienta proprie(sa stii ca "boalele" sunt de ambe genuri!) si nu trebuie sa-mi mai doresti nimica pentru ca stiu exact despre ce-i vorba !Si daca nu ma crezi pe mine..."pune mana" si-ti adu aminte de ce ti-a spus si cum a reactionat atuncea cind ai avut doar informatii fara probe iref*tabile...daca era doar " sunt o p***a si..bla-bla"...atunci si-ar fi dat sigur seama ca-i p***a si si-ar fi revenit..dar ea a continuat cu buna stiinta sa - si vada de ale ei si daca acuma "bolnavul" (eu cred sincer ca-i mai mult bolnav decit ticalos si nu-s de acord cu Iuli in privinta sotiei lui) ala nu era disparut fara urma ,acuma vorbeai singur....in rest ..las-o mai usor cu distrus ani din viata...esti atit de norocos ca ai patit-o acuma cind esti inca tinar ....peste 2-3 ani ai sa rizi in hohote de "disperarea" de acum...sa-ti para bine ca nu aveti si copii sa-i mai chinuiti si pe aia...linisteste-te si incearca sa-ti vezi de viata...cu sau fara actuala sotie...indiferent cit o iubesti...trece durerea sa stii...iti garantez eu...stiu ce vorbesc...si dupa ce te "imunizezi" o sa-ti fie mult mai bine..succese..

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement Advertisement
Pag 1 din 4

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.