Clickmed
programare rapida la medic

Nodul la san spre subrat

Afectiuni ale sanilor
Intrebare postata de Anddrea cu 13 ani in urma

Buna ziua. Mi-a aparut un nodul nu chiar la san, mai spre subrat. Am inceput sa iau amoxicilina din alta cauza si am mers la medicul de familie pentru alta problema dar i-am zis si asta. Mi-a zis ca e posibil sa ma fii zgariat sau m-am lovit. Eu am mai luat si augmentin pentru cealalta problema si mi-a disparut de tot. Acum la o saptamana jumate de cand am terminat tratamentul mi-a aparut iar acel nodul. Ma doare cand pun mana. N-as vrea sa ma mai duc la medicul de familie si nici la ginecolog inca. O prietena mi-a zis ca si verisoarei ei i s-a intamplat asta si i-a spus doctorul ca e din cauza lipsei contactului sexual. Nu cred ca are vreo legatura, mai ales ca nu mi-am inceput viata sexuala. Mentionez ca am 17 ani. Ce poate fii si din ce cauza? Stiti vreun tratament? Multumesc.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Nodul la san spre subrat"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Iuli (acum 13 ani)

Nu are legatura cu contactul sexual si presupunand ca ar avea nu te ajuta cu nimic ca doar nu ai merge cu primul barbat intalnit ca sa scapi de noduli! Ma mir ca mai exista oameni, tineri, care cred asemenea p***ai! Dar femeile casatorite care dezvolta noduli ce au? Iti spun eu: o deregkare hormonala. Mergi la ginecolog pt o ecografie mamara. Cel mai probabil iti va r.ecomanda o crema cu care sa te dai, dar este bine sa vada ce e. Eu asa am facut.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Anddrea (acum 13 ani)

Am spus doar ce am auzit. Nu am zis ca eu cred asta.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Anddrea
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Anddrea
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Ruxi (acum 13 ani)

Andreea, nu te baza pe experientele altora, du-te la doctor! Cat mai repede! E mai bine sa afli ca e ceva banal si sa primesti un tratament usor, decat sa amani si sa fie tarziu cand te duci... Stiu bine ca vizitele la doctor sunt neplacute, nimeni nu se da in vant dupa ele, dar iti pot salva viata. Sper sa te duci. :) Multa sanatate!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.