Clickmed
programare rapida la medic

Cum sa fak

Infectii urinare
Intrebare postata de andre_pop cu 13 ani in urma

Buna!am si eu o mare problema....urinez foarte des. si am usturimi dar simt si o greutate jos.mi-am gacut o gramada de controale,mi s-a spus k am infectie urinara.am luat foarte multe antibiotice dar degeaba..in ultima perioada apar tot mai ades aceste simptome.iau antibiotic iar dupa o sapt dupa ce term tratamentul apar din nou simptomele.am luat augumentin.cuminol.ciprinol.zanocin.am facut intravenos cu ciprinol si ketonal dar degeaba.ultima data mi-a dat sa iau tratament cu cedax in felul urmator:10 zile iau abtibioticu,20 fac pauza.timp de 3 luni.am luat pana acum de 2 ori si vad k au revenit simptomele.nustu ce sa mai fac.ce imi recomandati,va multumesc!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Cum sa fak"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

marialeea (acum 13 ani)

Dar analiza urinei ai facut-o? Daca nu, atunci cum stii ce fel de antibiotice sa iei. Fa o antibiograma, sange si urina, ca sa vezi ce si cum. E posibil sa te fi ”pricopsit” cu vreun microb rezistent la antibiotice si atunci e normal sa iti revina simptomele dupa ce termini tratamentele. Iar daca ai cumva streptococul auriu... Atunci e cam grava situatia, acesta se stie ca e rezistent la orice tip de antibiotic... Cel mai bine e sa iti faci analize amanuntite, iti distrugi ficatul si stomacul cu atatea antibiotice, care vezi si tu ca nu iti sunt de nici un folos...

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de marialeea
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de marialeea
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
andr_pop (acum 13 ani)

mi-am facut si antibiograma,am luat aproapte toate antibioticele la care eram sensibila si nimik.repet acest lucru de aproape 1 an si vad ca revin din ce in ce mai des...

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
constantin (acum 13 ani)

Te pot consilia daca imi transmiti telefonul:[email protected]

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.