Clickmed
programare rapida la medic

SINDROM COLON IRITABIL

Intoxicatii
Intrebare postata de Adina cu 13 ani in urma

LA MULTI ANI!
Ma numesc Ovidiu LITA si sunt din Bucuresti am varsta de 43 de ani.
In urma cu aproximativ 5 ani m-am dus la medicul meu de familie si am facut analizele acelea gratuite. Ceasul rau! In urma analizelor mi-a iesit colesterol 220 putina grasime la ficat in rest totul perfect. Ca urmare al acestui colesterol urias chipurile mi-a dat sa iau pastile pentru colesterol, mult timp. La cateava luni dupa ce le luam incepeau sa apara reactiile adverse, senzatii de lesin, dureri de stomac, extrasistole, incapacitatea de a ma concentra, anemie si in ultima faza diaree si extrasistole pe tot parcursul noptii. Tin sa precizez ca de fiecare data cand ma duceam la ea si ii spuneam ca i-mi este rau ea i-mi dadea altea medicamente, si-mi spunea sa nu mai bag in seama simtomele astea. Eu nu mi-am dat seama decat tarziu ca medicamentele acestea ma distrugeau. Eu eram credul. Ma duceam la medic si credeam ca stie ce face. Dar culmea, ea imi dadea medicamente cu gramada si-mi spunea si de la ce farmacii sa le iau dar niciodata nu mi-a zis: fii atent, medicamentele acestea i-ti pot face rau, de la ele ti-e rau. Nu. Tacere totala. Plus cel mai important lucru. M-am dus la o gramada de medici dupa aceea si toti mi-au zis ca nu era cazul sa iau pilule la valorile acestea de colesterol. Trebuia sa tin regim si sa fac sport. ATAT. Acum e prea tarziu. Raul a fost facut. In iarna trecuta am alunecat pe ghiata si mi-am fracturat piciorul. Dintr-un om cu o sanatate deplina m-a facut praf. Am colon iritabil, fac extrasistole, uneori ma anemiez. Nu mai suport pilulele. Urmeaza sa ma internez pentru a-mi scoate placa din picior. In spital o sa-mi dea antibiotice. Pe care s-ar putea sa nu le suport, o sa-mi creeze extrasistole si diaree. Ce e de facut? Cred ca toate m-i se trag de la colon iritabil.
In rest va doresc multa sanatate si fericire.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "SINDROM COLON IRITABIL"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (17)

Iuli (acum 13 ani)

Majoritatea manifestarilor dvs sunt pe fond psihic. Acele pastile nu zic ca v-au facut bine, insa nu v-au facut atata rau. Raul vine strict de la teama dumneavoastra de boala si de la faptul ca la cel mai mic simptom de ceva, va speriati si asociati cu fel de fel de probleme grave. Toata lumea mai are diaree din cand in cand. Fiecare mai are dureri de stomac. Ati fost la cardiolog pt extrasistole? Cate kilograme aveti si ce inaltime? Mancati sanatos? Faceti miscare in general? Evitati alcoolul, cafeaua si tutunul? Daca nu, atunci stilul dvs de viata poate fi de vina pentru aceste manifestari si nu pastilele luate acum cativa ani.
Fractura dvs la picior nu are absolut nici o legatura nici cu colesterolul, nici cu medicamentele luate acum 5 ani. De cand ati intrerupt administrarea (inteleg ca a trecut mult timp), ele nu mai exista in metabolismul dvs. Colonul iritabil este PE FOND PSIHIC!
Va recomand un consult psihologic si schimbarea stilului de viata, precum si un consult cardiologic pentru extrasistole, in cazul in care nu l-ati facut deja.

Sanatate!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Ovidiu-LITA (acum 13 ani)

La multi ani!

Medicamentele le-am luat aproape trei ani. Nu le mai iau de aproape doi ani. Dar cand m-am oprit facusem deja colon iritabil. Iar dupa cate am inteles tot organismul este dat peste cap daca flora intestinala este distrusa, daca sunt probleme cu colonul. Ideea este sa ma fac bine. Ce a distrus acel medic iresponsabil trebuie sa repar acum. Am fost la mai multi medici. Iar in urma consultarii lor am inteles ca totul e de la pastile. Tratamentul cu aceste pastile trebuie supravegheat, pacientului trebuie sa i se aduca la cunostinta in mod expres reactiile adverse si sa fie avertizat sa intrerupa imediat tratamentul la aparitia acestora. In plus nici nu se punea problema administrarii de pilule in cazul meu. Aveti idee colonul iritabil se poate reface complect? Cred ca aici e cheia. Flora intestinala si colonul iritabil. Daca rezolv aceste probleme, celelalte se rezolva de la sine. La Insttutul de Hematologie mi-au spus ca am avut noroc deoarece putea sa-mi distruga ficatul cu chimicalele acestea. Intradevar TGO si TGP au crescut de la 18 la 36 iar ficatul e mare. Va multumesc pentru atentie. Toate cele bune va doresc.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Adrienne (acum 13 ani)

Un colesterol de 220 nu este " urias". La unele laboratoare este admis ca normal. Nu era nevoie de tratament medicamentos, o simpla dieta era de ajuns. Colon iritabil este deja o afectiune tot mai des intalnita si tratamentul este tot grija la ce consumam. Un control la cardiologie ar fi bine de facut........in rest cred ca esti si o fire care te panichezi usor. De unde stii cum iti va reactiona organismul in urma tratamentului,din spital,pe care nici nu-l cunosti? Multa sanatate !

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Adrienne
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Adrienne
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Adrienne (acum 13 ani)

Am scris din proprie experienta. Daca vrei si un sfat pt. a rezolva problema ,poti recurge la a consuma " Suc & gel de Aloe Vera ", cate trei capacele [ nediluat] dimineata, pe stomacul gol,cu jumatate de ora inainte de masa. Consum de opt luni, la sfatul gastroenterologului si este f. bine. Colesterolul total, dupa 6 luni, este in limitele normale, cel bun s-a dublat iar cel rau s-a diminuat f. mult si este in limitele normale. Probleme de colon iritabil nu cred ca mai sunt. Daca doresti....incearca !

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Adrienne
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Adrienne
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Pena (acum 13 ani)

Cand vi se da un tratament de catre orice medic, este OBLIGATORIU sa cititi prospectul fiecarui medicament. . Acolo gasiti toate informatiile despre medicament, dozajul, contraindicatiile, asocierile cu alte medicamente , precum si efectele secundare, reactiile adverse, atentionari speciale.... Scrie deasemenea ca, in cazul aparitiei anumitor reactii adverse, trebuie intrerupt tratamentul si eventual, schimbat. CITIREA PROSPECTULUI ESTE OBLIGATORIE. Sanatate.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
cristianalex70 (acum 13 ani)

Colonul iritabil este o afectiune de cele mai multe ori generata pe fond psihic. Nu are nici o legatura cu pastilele inghitite pt colesterol . Atunci cand un medicament pt colesterol are reactii adverse il intrerupi si gata, reactiile dispar. Extrasistolele, diareea,lesinul, incapacitatea de concentrare, fracturile ulterioare, anemia nu au legatura cu pastilele...Iti recomand sa consulti un medic psihiatru, pentru ca probabil ai facut o psihoza legata de medici si medicamente. Deasemenea, consulta si un cardiolog sa-ti trateze extrasistolele si colesterolul. Apoi un internist pt colonul iritabil.Si un nutritionist.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Adina (acum 12 ani)

Doctor Ina Ioana DAMIAN - medic de familie - Policlinica Drumul Taberei 34


Referitor la reclamatii, cred ca se pierde timpul cu asa ceva. Institutiile competente nu au interesul de a face curatenie intre medici si ai da la o parte pe cei incompetenti. Din acesasta cauza multi oameni au de suferit atunci cand cad pe mana anumitor asa zis medici.
Culmea e ca in cazul meu m-am dus pefect sanatos chemat fiind, deoarece ne-au fost trimise acasa plicurile acele cu analize obligatorii. Iar dupa 3 ani de medicamente luate degeaba a reusit sa ma faca praf doamna doctor Ina IOANA DAMIAN iar acum chiar am probleme. Printre altele nu mai suport medicamentele de nici un fel. Daca iau ceva fac extrasistole.
In alta ordine de idei dupa ce am fost la nenumarati doctori m-am documentat pe net am tras concluzia ca colesterolul are valorile maxime de 280. Aceste valori fiind inscrise in cartile de medicina pana in anul 1995 aproximativ. Dapa care valorile au scazut treptat ajungand la valorea de 180 care este in prezent. Mentionez ca exista deja laboratoare care au ridicat valoarea la 240. Aceste valori au fost scazute intrucat reprezinta o sursa de venit inimaginabila distributia de medicamente. Cei care fabrica statinele au avut anul trecut un venit de 1 BILION de $. Asadar interesele sunt foarte mari. In alta ordine de idei aceste valori sunt folosite la noi in tara si in alte tari amarate. Dar in America, Anglia comunitatea Europeana si multe alte tari civilizate vaolarea colesterolului a ramas la 280. Dupa ce am discutat cu medicii am ajuns la concluzia justa ca doar tinerii au valoarea colesterolului sub 180 iar valorile normale sunt clare si indubitabile pana la max 280.
Referitor la intrebarea de ce am luat pilule 3 ani de zile am sa va raspund:
Prima oara cand am fost la ea impreuna cu sotia mi-a zis ca nu-mi recomanda aceste pilule iar ea nu ar lua sub nici o forma asa ceva, dar a doua oara cand m-am prezentat din nou la ea. la cererea ei mi-a zis ca daca nu i-au pilule pot sa fac infarct si sa mor. Va dati seama ce a putut sa faca? M-a speriat iar eu de frica am luat pilulele ei.
Dupa cateva luni a inceput sa-mi fie rau, nu am stiut de la ce. I-am spus ei, medicul de familie i-am spus sotiei care este asistenta medicala iar dupa un timp cand s-au intalnit amandoua doamna doctor Damian i-a spus sotiei ca sunt ipohondru si ca nu are de la ce sa-mi fie rau deoarece toate analizele mele sunt perfecte.
Si uite asa tot timpul sotia imi spunea ca sunt ipohondru si ca toata lumea sufera si e normal sa te simti rau darnumai eu ma vait tot timpul.
Mi-am dat seama tarziu ce se intampla, ajunsesem deja la Insttutul de Hematologie aveam probleme cu globulele rosii, incepusera sa se distruga intr-o oarecare masura iar cei de acolo mi-au interzis sa mai iau porcariile acestea de pilule pt colesterol.

In concluzie: Valorile colesterolului normale sunt de pana la 280, feriti-va de pastile cat puteti si de medici incompetenti! Alegeti tratamentele naturiste, sportul si regimul si nu veti ajunge pe mana unora care habar nu au de medicina. Iar daca trebuie sa va duceti la medic vizitati cel puti 3 medici pt a va face o parere cat mai exacta despre ce aveti!

Intrebare: Cu ce isi acopera zidarii greselile?
Raspuns: Cu mortar, zidarie, tencuiala, etc
Intrebare: Cu ce isi acopera medicii greselile?
Raspuns: Cu pamant.

- CÂND VÂ PREGATITI SĂ LUATI O PASTILĂ – MAI BINE RENUNŢAŢI LA EA ŞI RĂMÂNEŢI DOAR CU APA

- ZECI DE MEDICAMENTE SUNT SCOASE DE PE PIAŢĂ DATORITĂ EFECTELOR SECUNDARE

- Durata vieţii scade invers proporţional cu numărul de vizite făcute la medic!

- CU CAT SUNT MAI MULTI MEDICI IN CETATE CU ATAT SUNT MAI MULTI BOLNAVI!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Adina
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Adina
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Adina (acum 12 ani)

Doctor Ina Ioana DAMIAN – Medic de Familie – Policlinica Drumul Taberei 34

ATENŢIE! Medicii ne pot omori! Acesta este unul dintre ei.
Evitati medicamentele!

Mi-a distrus sanatatea, viata si familia! Cand am cunoscut-o eram pefect sanatos. Datorită faptului ca aveam un colesterol mic de 220 mi-a dat pilule în loc sa ma lase in pace. Iar acum din cauza lor mi-am distrus colonul, stomacul, iar tot organismul e dat peste cap. Culmea e ca a bagat in mine pilule degeaba. De ce? Ce interes este la mijloc? Toata lumea mi-a spus acelasi lucru! Nu aveai nevoie de nimic! Erai perfect sanatos! Mentionez ca in urma pilulelor colesterolul nu mi-a scazut deloc. Nici nu avea ce. Dar in urma sportului imediat a scazut la 180. Concluzia: DEZASTRU. Mai nou i-mi si indica de unde sa iau medicamentele de la ce farmacie. De ce? Ghici ce interese sunt. Asa degeaba. Nu cred.
Dupa 3 ani de pilule mi-a distrus flora intestinala, am făcut gastrită şi reflux gastric, mi-a distrus colonul, in prezent am colon iritabil! Mi-a afectat ficatul in prezent am ficatul marit! Mi-a crescut TGO si TGP de la 18 la 48. Mi-a crescut fierea la ficat. Ma umflu in stomac! Am nisip la rinichi! Am facut acid uric! Am hiperaciditate! Mi-a crescut prostata! Nu ma mai pot concentra! Am palpitatii!
Am avut o perioada in care globulele rosii se distrugeau, glicemia mi-a ajuns la limita maximă iar nivelul de coagulare al sangelui era tot la limita maximă! Asta am descoperit in urma analizalor efectuate la Institutul de Hematologie.
Cei de la Institutul de hematologie mi-au interzis medicamentele spunându-mi că am noroc şi mai am ficatul întreg.
In concluzie feriţi-vă de statine sunt otravă curată! Mi-au dat tot metabolismul peste cap! M-a facut zob! Cu toate că nu mai le iau efectele adverse continuă iar viaţa se transformă într-un calvar, deoarece în permaneţă cauţi tratamente pentru a repara ceeace au distrus statinele.
Numai un medic iresponsabil recomandă statinele!
Acest medic de familie care mi-a dat statine într-un mod iresponsabil,
Mi-a distrus viata! Mi-a furat visele si sperantele!

In concluzie: Valorile colesterolului normale sunt de pana la 280, feriti-va de pastile cat puteti si de medici incompetenti! Alegeti tratamentele naturiste, sportul si regimul si nu veti ajunge pe mana unora care habar nu au de medicina. Iar daca trebuie sa va duceti la medic vizitati cel puti 3 medici pt a va face o parere cat mai exacta despre ce aveti!

Intrebare: Cu ce isi acopera zidarii greselile?
Raspuns: Cu mortar, zidarie, tencuiala, etc
Intrebare: Cu ce isi acopera medicii greselile?
Raspuns: Cu pamant.

- CÂND VÂ PREGATITI SĂ LUATI O PASTILĂ – MAI BINE RENUNŢAŢI LA EA ŞI RĂMÂNEŢI DOAR CU APA

- ZECI DE MEDICAMENTE SUNT SCOASE DE PE PIAŢĂ DATORITĂ EFECTELOR SECUNDARE

- Durata vieţii scade invers proporţional cu numărul de vizite făcute la medic!

- CU CAT SUNT MAI MULTI MEDICI IN CETATE CU ATAT SUNT MAI MULTI BOLNAVI!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Adina
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Adina
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
MADALINA (acum 11 ani)

Efectele secundare ale acestor medicamente sunt severe si se manifesta frecvent. Acestea includ: constipatie,stari de greata, eruptii cutanate, insuficienta hepatica, vertij, dureri abdominale, dureri musculare sau arsuri stomacalesi slabiciune. In cazul instalarii bruste a durerilor musculare sau a slabiciunii, contactati medicul curant, deoarece poate fi vorba despre o situatie numita numita rabdomioliza (celulele musculare sunt distruse, este eliberat un pigment muscular toxic, care poate declansa insuficienta renala acuta), care pune viata pacientului in pericol.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Adrienne (acum 11 ani)

Ovidiu,sper ca te simti mai bine...............Recitind acum pagina ta,mi-am amintit ca, in acea perioada,in urma acelor analize gratuite[ sa-mi fie iertat,dar eu cred ca la unele laboratoare,din cauza aglomeratiei,s-au strecurat si multe greseli] am avut un rezultat asemanator, medicul de familie a vrut sa-mi introduca tratamentul cu statine iar eu am refuzat, spunandu-i ca nu am incredre in rezultatul acela si ca-mi voi reface analizele peste cateva luni ,la alt laborator. Ma felicit si acum pentru hotararea luata atunci.............stiam ce ravagii pot face statinele. Ce ma mira in cazul tau este durata tratamentului !!!!!!!!!!!! Multa sanatate ! Eu am renuntat definitiv la serviciile acelui medic de familie.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Adrienne
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Adrienne
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
CORIOLAN (acum 11 ani)

Ina Ioana DAMIAN - medic de familie policlinica Drumul Taberei 34
Buna seara,
Intr-o seara baietelul meu era racit si avea febra. Asadar ne-am dus la medicul de familie, adica la Ina Ioana DAMIAN de la policlinica Drumul Taberei 34.
Cand am ajuns am anutat asistenta ca suntem cu copiii si un copil este in stare febrila.
Asistenta ne-a zis ca o sa-I comunice doctoritei dar ca mai sunt programari. Aici nu am inteles. Esti cu copilul bolnav la usa, iarna, frig si t-I se spune ca mai sunt programari.
Bun, ne-am pus pe asteptat si bineinteles ca au inceput sa intre cei care erau la usa si cei care veneau. Pe noi nu ne baga nimeni in seama.
Mai mult de atat, stateam intr-un hol in curent, iar pe jos era plin de apa deoarece fusese o inundatie si de abia reusisera sa opreasca apa. Plus ca era intuneric bezna si nu mergea nici lumina.
Sotia a inceput sa comenteze de fiecare data cand iesea asistenta o intreba daca i-a zis ca avem copilul bolnav si stam la usa. Ea ne spunea ca a anuntat-o si o sa-I mai zica dar ca sunt pogramari.
Am tot stat si dupa vreo doua ore a iesit scandal sotia a ridicat tonul si i-a zis asistentei cand a iesit pe usa ca sa auda si nesimtita aia de Damian, ca e nesimtire ce se intampla, intra toata lumea si noi stam la usa cu copilul ac***a temperatura in curentul, umezeala si mizeria din holul asta.
De abia atunci, vazand ca iese taraboi ne-a primit distinsa domna doctor Damian.
Asta e una din intamplarile patite cu doamna doctor Ina Ioana DAMIAN.
O seara buna va doresc, sanatate si mare grija cand va alegeti medicul de familie.
De el depinde viata, sanatatea voastra si a celor dragi.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Ovidiu (acum 11 ani)

,, IL Dottore” Ina Ioana DAMIAN – Medic de familie - Policlinica Drumul Taberei 34

Am vazut nenumarate articole despre doctori buni sau rai in paginile de internet. Este instructiv si benefic faptul ca lumea scrie si informeaza utilizatorii de internet asupra activitatii medicilor. Astfel, lumea este informata si are o sansa a se apara impotriva celor care in loc sa-I ajute le pot face mult rau.
Am sa va povestesc ce a patit cu fetita mea in urma unei raceli.
Intr-o zi micuta a racit. Ca drept urmare ne-am prezentat la medicul de familie Ina Ioana DAMIAN.
Zis si facut, i-a prescris antibiotic, sirop deoarece facuse febra.
Mama fetitei a inceput sa-I administreze antibiotic. Dupa o zi sau doua fetita a inceput sa planga si sa vomite antibioticul. Maica-sa a sunat-o pe Damian si ia spus ce se intampla. Prima data i-a zis sa-I schimbe antibioticul. Dar fetita a inceput sa-l verse si pe acesta. La care doctorta i-a zis sa-i bage cu forta pe gat deoarece are febra. Zis si facut, mama fetitei i-a bagat cu forta pe gat copilului si o certa sa nu mai verse.
Bun, acest episod a trecut dar dupa cateva saptamani micuta a inceput sa-mi spuna ca o doare burtica, maica-sa a sarit repede ca se plange ca sa atraga atentia. Eu am luat apararea fetitei deoarece imi cunosc copilul si stiu ca nu minte. In plus emana un gust urat din gurita. Ne-am dus la acelasi doctor de familie si i-am spus ce se intampla. Ne-a recomandat analize iar in urma lor am gasit-o anemica adica avea lipsa de fier. I-am administrat fier iar dupa ce am repetat analizele am descoperit ca tot avea anemie. L-a care Ina Ioana Damian, medicul de familie a gasit rapid o explicatie ca fetita are talasemie si e mostenita de la tatal ei, dar tatal ei nu a avut niciodata asa ceva.
Zis si facut, fuga la Institutul de Hematologie. I-am spus doctoritei de acolo ce se intampla, ea ne cunostea si stia ca nu avem talasemie in familie. Vorba ei: ,,medicii astia au inebunit, una, doua toti au talasemie, de unde doamne iarta-ma sa mosteneasca copilul asta asa ceva?” M-a intrebat daca a luat medicamente in ultima vreme? Eu i-am povestit ca a luat antibiotic pana a varsat. La care ea m-a intrebat?: dar probiotice a luat?, i-a recomandat medicul asa ceva daca chiar era nevoie de antibiotic, deoarece medicamentele distrug flora intestinala, organismul nu mai asimileaza vitamine, minerale, aminoacizi, de aici lipsa de fier si mirosul din gurita care provine din stomac. Daca vreti ii facem analizele copilului ca sa vedeti ca nu are talasemie. Zis si facut i-am facut analizele din care a rezultat ca copilul e sanatos si nu are talasemie.
Doamna doctor de la Institut mi-a dat cateva pastille, majoritatea naturiste, probiotice si fier.
Imediat ce i-am dat fetitei probiotice nu a mai durut-o burtica si i-a disparut mirosul din gura.
Dupa o perioada i-am repetat analizele fetitei, iar anemia disparuse.
In concluzie aveti mare grija ce medic de familie va alegeti, deoarece mai important decat sanatatea copiilor nosti nu e nimic pe lume, iar copii pot suferi toata viata si nu uitati, da-ti probiotice

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Antonio (acum 11 ani)

,, IL Dottore” Ina Ioana DAMIAN – Medic de familie - Policlinica Drumul Taberei 34

Buna seara,
Intr-o zi asteptand sa intru la medicul de familie Ina Ioana DAMIAN, am asistat la o faza tare ciudata.
La usa astepta si un tanar care avea maseaua umflata si dorea o trimitere la stomatologie ca nu mai putea de durere. Zis si facut, a venit baiatul la doctorita mai sus amintita si s-a asezat la usa. Bineinteles ca a stat mult si bine iar cand iesea asistenta ii mai aducea aminte ca-l doare si sa-I dea si lui trimiterea mai repede ca nu mai poate. Intr-un final iese asistenta triumfatoare cu trimiterea, tanarul o ia si da sa plece, dar se intoarce nedumerit si intrigat se adreseaza asistentei: ,,stati putin ca nu inteleg ce mi-ati dat, asta e o trimitere la oftalmologie, dar eu nu am nimic cu ochii, ce sa fac cu trimiterea asta ca eu vad bine si ma doare maseaua”. A iesit tambalua, toata lumea facea glume pe seama doctoritei iar asistenta continua sa-l trimita la oftalmo ca Damian stie de ce la trimis acolo. Unii dintre ei au inceput sa glumeasca ironic ca trebuia sa se duca la ortopedie, sau la dermato etc. Un pacient i-a sugerat sa-I spuna doctoritei ca-l doare piciorul, poate asa are sanse sa ajunga la stomatologie!
Intr-un final a iesit doctorita de la oftalmo si ia facut semn sa vina la ea sa nu mai faca galagie si sa o lase in pace pe Damian, ca vede ea cum rezolva situatia!
Amuzant si trist in acelasi timp. Si cand te gandesti ca acesti oameni sunt platiti ca sa ne faca bine.
O seara buna si sa auzim numai de bine!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
NICU (acum 11 ani)

,, IL Dottore” Ina Ioana DAMIAN – Medic de familie - Policlinica Drumul Taberei 34
Stati sa spun si eu ceva.
M-am dus la ea tare necajit, deoarece mama mea era pe moarte, internata la reanimare deoarece avea cancer in ultima faza si asa trist cum eram ii cer sa-mi dea o trimitere la oncologie pentru mama mea. La care ea stiti ce-mi raspunde? Ca ea nu poate sa-mi dea deoarece nu am programare, dar ce e o urgenta?
Doamne nu-mi venea sa cred ce auzeam, bine ca a iesit cu galagie si i-am spus: ,, cum adica ? mama e pe moarte in spital si tu ma intrebi de programare si-mi zici ca nu e o urgenta? Eu nu stiu daca mai traieste doua saptamani si tu-mi zici de urgente?”. Dupa aceea a inceput sa o suceasca ca-I trebuie nu stiu ce de la spital, i-am aratat analizele in care scria clar ca are cancer dar ea o tinea pe a ei. Asadar m-am dus la oncologie fara trimitere si am platit consultatia ca cu asta oricum nu ma intelegeam.
Astia sunt medicii pe care-I platim, asadar dozmne ajuta ca avem mare nevoie!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Vera (acum 10 ani)

faceti plangere la colegiul medicilor si dati cu aceasta doctora afara de acolo.Strangeti mai multe semnaturi.Sanatatea voastra e mai presus de orice,daca nu,schimbati-va medicul de familie!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
ovidiu (acum 8 ani)

Așa este în privinţa pastilelor pentru colesterol, eu am luat ani de zile Lipantil pentru reglarea trigliceridelor, acum sufăr de colon iritabil de vreo doi ani și nu ştiu cum să l mai refac , am făcut cea mai mare p***ae căm m am luat după un doctor tâmpit, culmea este că nici trigliceridele nu stau în parametri, când urcă când coboară în funcție de alimentație deci am dat sute de milioane ani de zile degeaba, de fapt nici nu erau prea mari în jur de 200 de la 150 normale , pe prospectul Lipantilului nu scrie despre aceste reacții adverse dar scrie ceva despre dureri musculare și acum stau și mă gândesc intestinul nu este tot un muşchi sau inima nu i tot un mușchi ? Nu mai luați fraţilor medicamente decât pe termen foarte scurt 3 5 zile și numai dacă este absolut necesar !

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Dumbravian (acum 8 ani)

Ovidiu,

Imi pare nespus de rau pentru suferința ta pricinuita de medicamente, te înțeleg pe deplin fiind oarecum o pacienta in urma medicamentelor si nu invers , dar e prea mult sa afirmi ca ti'a luat visele fiindcă întotdeauna exista leac si vindecare ;) !
Eu sufăr de colon iritabil si ulcer din cauza medicamentelor prescrise in urma unui control de rutina la ginecologie. D'na doctor a insistat chiar sa prelungim controlul cu un Ultrasunet abdominal ( in cabinetul privat de acasa). Cu asta vreau doar sa subliniez ca interesul poarta fesul cand cat si cum se prescriu analize mai profunde si Rețete mai elaborate si modelul cel mai scump al aceluiasi medicament!
Așadar dupa control mi s'a spus ca am fierea ușor deformată si sa iau colebil si pentru durerile menstruale anticonceptionale.
Câțiva ani mai tarziu, cu simptome de grețuri, varsaturi si dureri de cap ( ORL , ușoară rinosinuzita) neurologie nimic , nimic. Din nou la un control solicitat de mine cu un aparat mai performant, s'a observat nisipul la " fiere " sau colecist. Mi s'a recomandat intervenție paroscopica. In urma unei febre, am fost internata si operata. Câtva timp mai tarziu am aflat de fapt ca organul e scos pe de'antregul si nu doar nisipul .
De atunci au apărut problemele la stomac . Ulcer duodenal diagnosticat Endoscopic.
Tratament cu antibiotice pentru helicobacter pylori, urmat de cure cu aloe si un nou consult la DrPr.Specialist si a doua serie de antibiotice. De atunci viata de zi cu zi e un chin .
Sindromul colonului iritabil ( cică medicina nu stie cauzele ) si efectele lui...perioade cu schimbări de scaun f apos si pierderea nutrientilor, neasimilarii vitaminelor si a stării bolnăvicioase sunt un lung Șir de efecte secundare ale distrugerii Florei intestinale! Chiar a înmulțirii bacteriei candida in corp si duce chiar la o candida sistemica . E greu de explicat ce ravagii face in corp si cat de bine se ascunde in organism cand face stupi si încet își intoxica gazda in propriul acid , tot ceea ce distruge flora este un aliat pentru candida.
Eu va înțeleg perfect si nu sunteți ipohondru, ati primit o lecție dura si faceți propaganda sa nu o ia si altii pe sănătatea lor. Pentru ca abia cand sănătatea e subreda ne dam seama de faptul ca ne schimba total calitatea si percepția vietii .
Așadar, deschideți 'va ochii si Înțelegeti ca suntem un număr de "target" si pentru Dr de fam.si pt acei reprezentanți farmaceutici care'i presează ( cu Atentii si excursii ) sa le vândă marca! Suntem doar o piața de desfacere ...
Ceea ce se întâmpla cu persoanele care își administrează pentru o mai lunga perioada de timp
- antibiotice ( pentru orice răceala ...)
Pentru orice bacterie si nimica toată
- antiinflamatoare si unele componente
- antidepresive
- anticonceptionale
- med pt reglarea niv.colesterolului
- alimente 100% faina si zahăr si ceva acolo sa te atragă
- alimente "moarte" foarte procesare industrial si cu termen f lung de val.datorita unor Substanțe si conservanți iritante pt mucoasa gastrica.
Acestea dezechilibreaza flora intestinala provocând :
- creșterea in exces a bacteriei ( existente in mod normal in tot tractul nostru ) Candida
- acest lucru duce la ridicarea nivelului aciditatii gastrice
- mâncarea e dizolvată prea repede si intra in strare de acreala in sist. digestiv
- nu asimilam nutrienți si vitamine
- acidul Corodeaza intestinele
- cele subțiri pierd încet perișorii responsabili cu Absorbția ( Boala celiachie) unii dezvoltand chiar intoleranta la gluten
- afectarea pancreasului care nu mai produce suficiente enzime
- apare carenta de vitamine in sânge , colesterol mare, ușoară anemie
- candida cere "pâine si zahăr"
- apar scaune neregulate, schimbări bruste de greutate mai apoi emotionale , evident suntem corelația fizic si emotional .
- depresie
- lipsa concentrării , a deciziei, stări de somnolenta si apatie
Se poate trata cu regim de viata sănătos si dieta stricta ( studiati pe net, fara zahăr faina si alim.lactate nefermentate, verdețuri cu preponderenta, peste oceanic si nu indopati cu pastile... Mâncarea industrializata e încet si sigur trimiterea la farmacie...
Pentru început trebuie un tratament pentru fiere, ficat stomac ( Tinctura de Ghintura !!!! E un leac dacic, e o minune, multumesc prietenului care mi a recomandat ) si probiotice , antibiotice naturale ca busuiocul

Va rog sa ma Contactați pe e mail pentru o
Eventuala telefonică.

Va încurajez doar sa o luați ca o lecție si lupta pentru recucerirea sănătății .


P. s.mama mea a fost considerată ipohondra si dupa 10 vizite lq medicul de fam. Care nu a trimis o decât la psiholog ( i au dat antidepresive ) si ea avea atacuri de insuficienta respiratorie nu de panica ,
Deoare era cu cancer pulmonar avansat inoperabil la data duagniaticarii. Adică 6 luni mai tarziu cand au facut'o ipohondra ...

Noi suntem si formam sistemul dar sistemul pentru cine lucrează ?...



Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.